2777
2789

پسرم نیمه اولی اول دبستان از ساعت سه و نیم بعد ظهر تا همین الان دستم به تکالیفش بنده شیطونم هس خیلی اذیتم می‌کنه تا انجام بده خیلی خسته میشم به هیچ کاری هم بعدظهرا نمیرسم شمام اینطورید؟

ووی خدا همچین روزایی در انتظار منه چقد شیرین 🥺❤️❤️❤️❤️❤️❤️

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

من پارسال اولی بود نوزادمم برج ۸ دنیا اومد تو مدرسه دولتی با ی معلم وحشتناک سخت گیر_روزی ۵ ساعت باهاش درس کار میکردم اخر شب شام و ظرف میشستم چقدر سختی کشیدم

بچم املا مینوشت از این سر سرامیکا تا اون سر

املا میداد ۵ ۶ صفحه جملات سخت و وحشتناک

گفتم امسال معلمش گاگوله راحت میشم

الان بچم میگه معلم پارسالم اسون تر بود

ببین این یکی دیگه چیه😁😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیمه اولی واقعا سخته بچه هنوز ۷ سالش نشده برای این که به درس بهتر دل بده درسش را سه تایم بکن وسط هر زمان یه بازی بکنین ،اگه به وقت نوشت بازی رو کوچولوت انتخاب کنه اگه ننوشت به وقت شما بازی رو انتخاب کن ، خیلی رو علاقه اش به درس تاثیر می  گذاره

مثلا یکی دوتا لوحه میده به اضافه یکی دو صفحه کتاب کار ولی همینام خیلی اذیت میکنه

بچه ها تا بیان عادت کنن یکم زمان میبره،منم دخترم خیلی وسطش حرف میزنه یه خط لوحه مینویسه یهو شروع میکنه داستان تعریف کردن،منم دفتر کتابشو میبندم میگم من اینجوری نمیتونم ،هر وقت احساس کردی که واقعا وقت درس خوندن و انجام تکالیفه و حوصلشو داری خبرم کن!

[QUOTE=398087208]ووی خدا همچین روزایی در انتظار منه چقد شیرین 🥺❤️❤️❤️❤️❤️❤️[/QUOTEشیرین شوخی میکنی

نه شوخی نمیکنم والا هر حرکت جدیدی گه پسرم میزنه از ذوق پرواز میکنم حالا فک کن مدرسه بره وویی خدا🥰🥰🥰🥰

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺