2777
2789
عنوان

کنکور انسانی بیاید تروخدا

109 بازدید | 15 پست

بچه ها من با تراز ۶۷۰۰ و رتبه ۱۰ هزار موندم پشت چون چیز خوبی نداشت ک برم و اینم بگم هیچییی نخونده بودم برای کنکور فقط سر کلاس گوش میکردم‌تست و اینا نزده بودم 

عربی ۲۲ فنون ۲۲ اقتصاد ۲۲ تاریخ جغرافی ۲۲ روان ۴۰ جامعه ۴۰ به نظرتون امسال بخونم چقدر جای پیشرفت دارم؟؟؟ خیلی ناراحت و نگرانم چون رفیقام همشون حداقل ی رشته ای رفتن حتی اگ چرت باشه حس بدی گرفتم نسبت ب خودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه دانشگاه و رشته ای میخواستی عزیزم

نمیدونم کلا ی چیز درست حسابی میخواستم مثلا فرهنگیان یا حقوق دانشگاه نسیبه یا روانشناسی نسیبه میدونم با این ترازا نمیارم ولی خب پارسال نخوندم امسال الان دهم رو ۷۰ درصد خوندم و دارم پیش میرم ولی خیلی میترسم

تجربیم ولی خیلی جای پیشرفت داری من خودم ۳ هفته اس شروع کردم زیستمو بالای ۳۵ نمیتونستم بزنم تو ازمونا دیروز قلمچی دادم ۷۲ زدم

تو هم همینی مطمئن باش خیلی میتونی پیشرفت کنی فقط بخون

تجربیم ولی خیلی جای پیشرفت داری من خودم ۳ هفته اس شروع کردم زیستمو بالای ۳۵ نمیتونستم بزنم تو ازمونا ...

میخونم ولی فعلا آزمون نمیدم تا یکم جمع کنم پایه رو مشاور گفته از ماه بعد آزمون بدم خیلی فقط استرس دارم 

میخونم ولی فعلا آزمون نمیدم تا یکم جمع کنم پایه رو مشاور گفته از ماه بعد آزمون بدم خیلی فقط استرس دا ...

استرس نداشته باش اره فعلا باید جمع کنی تا یه حدی بعد شروع کنی ازمون بزنی

مصاحبه پشت کنکوری های قلمچی رو بخون از چه رتبه هایی رسیدن به چه رتبه هایی

آره اگه بخونی از الان قطعا رشته های خوبی میاری

روزی ۷ ساعت میخونم ولی خب مثلا تو هفته ی روز رو کمتر میخونم ولی از دو شنبه قراره ۸ ساعتش کنم البته مثلا مشاور میکه ۷ ساعت من ۸ میخونم الانم بگه ۸ احتمالا ۹ بخونم اگ بکشم 

روزی ۷ ساعت میخونم ولی خب مثلا تو هفته ی روز رو کمتر میخونم ولی از دو شنبه قراره ۸ ساعتش کنم البته م ...

خوبه با همین پیش برو ، یک روز اشکال نداره اون یک روز هم یه تنفس بده به خودت ولی بقیه روزا پیوسته بخون