2777
2789

و خدا را شکر از پست وزارت گرفته تا رئیس معدن و هیات علمی و تمام مشاغل  خانم ها اومدن

توی بازار و رستوران ها و فست فودی ها همینطور

و مابقی هم اسنپ بانوان و مشاغل خونگی و نهایتا دستفروشی توی مترو و بساط کنار خیابون

آرایشگری و خیاطی هم که از قدیم بوده

یک سری چیزها هم مردان کاملا حذف شدن مثل تخصص زنان و زایمان و تدریس مردان در دبیرستان های دخترانه 

همه چیز عالی پیش میره ولی یادمون باشه

انصاف نیست حق طلاق و حضانت همچنان با مردها باشه

انصاف نیست ارث دختری که داره پا به پای مردها کار می کنه نصف برادرش باشه

و انصاف نیست حالا که تمام خانم ها شاغل هستن مردها همچنان طبق قانون حق چهار همسر عقدی و چهل صیغه ای داشته باشند 

مجلس هم به عنوان تشکر از زنانی که هم بیرون خونه زحمت می کشن هم بار فرزند  بیشتر زندگی شادتر را به دوش کشیدن و چند شکم هم میزاد و اکثر مسئولیت های خونه داری و بچه داری رو دوش خانم ها هست تقریبا مهریه را حذف کرد

خانم هایی که هم شاغلن و کمک خرج خانواده

هم بارداری و زایمان و شیردهی و تربیت بچه ها ....  به عهده شون هست

هم سرویس و راننده ی بچه ها هستن 

مهریه نباید داشته باشن

از پدر هم ارث نخوان

شوهر هم طبق قانون هر وقت  خواست با پرداخت مهریه ی نبوده میتونه طلاق شون بده و همسر کارمند دیگه ای اختیار کنه

بحثم قانون است نمیگم تمام مردها

قانون بهشون این حقوق را داده

حتی تمکین اجباری شامل زن کارمند  هم میشه

و یک آقای مهندسی رفت شیفت همسر متخصص طب اورژانس خودش را کم کرد گفت  دوست دارم بیشتر خونه باشه

و دادگاه  حق را به مرد داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قوی شدن بدون پشتوانه ی قانونی چه سودی داره؟؟؟؟؟؟؟؟کل قوانین ایران به نفع مردها تنظیم شده

قوی نشدن و بدون مهارت موندن و آیه یاس خوندن چه سودی داره؟

زنی که مهارتی جز خانه داری نداره شانس بیشتری برای موفقیت در مسایل دادگاهی زندگی مشترک داره یا زنی که از عهده هزینه خودش برمیاد و چهار تا حقوق رو محضری بجای مهریه گرفته؟

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

قوی نشدن و بدون مهارت موندن و آیه یاس خوندن چه سودی داره؟زنی که مهارتی جز خانه داری نداره شانس بیشتر ...

درست میگید ولی مرد حتی اگه بی سواد هم باشه قوانین به نفعش هست

خانم ها باید با کلی دقت و حواس جمعی بتونن حق محضری بگیرن

اگه با سواد و آگاه باشن و خانواده هم ازشون حمایت کنه

و گرنه توی ازدواج های اجباری و یک سری خانواده ها تقریبا محاله 

درست میگید ولی مرد حتی اگه بی سواد هم باشه قوانین به نفعش هستخانم ها باید با کلی دقت و حواس جمعی بتو ...

میدونم 

ولی بازم میشه کارهایی کرد

قانون پشت ما نیست باید خودمون همجنسان خودمون رو اگاه کنیم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی