شهر دور درسته دولتیه و شهریه نمیدی اما مخارج دیگه ای داره
و شرایط خوابگاه و دور شدن از خونواده
ببین کدوم واست بهتره
میتونی خوابگاه و دوری رو تحمل کنی؟
حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زیاد از لحاظ هزینه فرقی ندارن چون دولتی هم پول خوابگاه و کرایه داره الان قطار بوشهر ۱ تومنه
اره اینم هست
همون شهرت بمون راحتره
(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫) با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست / من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست ❤️
آزاد خوبیش اینکه نمیری خوابگاه ولی شهریه بالایی دارهشهر دور درسته دولتیه و شهریه نمیدی اما مخارج دیگ ...
زیاد از لحظ دوری برام مهم نیس چون خواهرم شیراز آخر هفته می تونه بیاد پیشم یا من برم ولی خودم یکم از خوابگاه موندن می ترسم چون یه هفته پیش خواهرم تو خوابگاه موندم یه جوری حس بلاتکلیفی داشتم
زیاد از لحظ دوری برام مهم نیس چون خواهرم شیراز آخر هفته می تونه بیاد پیشم یا من برم ولی خودم یکم از ...
خوابگاه اوایلش سخته بعدها عادت میکنی باید با شرایطش کنار بیای
حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)