2777
2789
گفتی لطفا منو تگ کن

عزیزم یکی از سوره هایی که برای افزایش رزق و روزیه 

سوره ذاریات 

در فضیلت این سوره اومده    پیامبر صلی الله علیه و آله فرمودند : کسی که سوره ذاریات را بخواند، خداوند امور معیشت او را اصلاح خواهد کرد و به او روزی فراوانی داده خواهد شد

حضرت امام صادق علیه السلام فرمودند : اگر هر کس در وقت روز یا وقت شب سوره‌ی ذاریات را تلاوت کند خـداوند رزق و روزی او را فراخ و برکت دهد.

حالا سوره رو داریم. و میدونیمچه روز بخونیم چه شب تأثیرش افزایش رزق و روزیه

از اونجایی که باید در قرآن تعقل کنیم 

اولین سؤال میاد تو ذهنمون دلیل اینکه فضیلت این سوره اینه چیه؟ ! 

باید جواب این سؤال رو در آیات همین سوره پیدا کنید 

کنجکاو باشید خودتون رو مشتاق این کنید که بدونید که مگه این سوره چی داره که همچین فضیلتی داره؟ ! 

جواب سؤال در روایات اهل بیت هست 

پس باید روایات اهل بیت رو که در مورد آیه به آیه ی این سوره حدیث گفتند رو بخونید تا بهتر درک کنید. 

در گوگل سرچ کنید تفسیر روایی اهل بیت   وارد سایت بشید و سوره ی ذاریات رو انتخاب کنید 

و وقت بذارید آیه به آیه رو برررسی کنید. 

اونوقت خوندن این سوره براتون روشن میشه با فهم بر معانی و تفسیر اون این سوزه رو میخونید و آثارش در زندگیتون با مداومت بهش هویدا میشه 

در مورد بقیه سوره ها هم همینطور 

مثلا خواندن سوره واقعه در شب   

کلا این روال رو برای هر سوره ای که میخواید بخوتید پیش ببرید اونوقت میبینید که چقدر زیبا تو زندگیتون اثربخش تر میشه 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل خواب تا چهل شب؟یجا فکنم اینجوری بود

بله البته من همشو نمیتونستم بخونم تا هرجایی که میشد میخوندم ولی همونقدرشم تاثیر داشت

حسش نیست کامل توضیح بدم ولی بعد یه مدت انگار در ثروت روم باز شده بود...

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه
الان میگن دعا نمیشه درحالیکه خدا گفته از جایی که گمان نمی‌کنید بهتون روزی و ثروت میدم

چیگار کنیم اخه ماها تو یومیه موندیم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

شما بلدی عزیزدلم من ک از فقر و نداری پاره شدم تلاش هم ک فک نکنی نمیکنم میکنم ولی انگاری افتادم رو تر ...

من دوره جذب دیدم واقعاااا تاثیر داشت.هر کسی هم که میگه نه و اعتقاد نداره فکرش مانع پیشرفتش میشه

در مورد استغفارنامه امیرالمؤمنین یه نسخه 30 بندی هم هست که امام علی به مرد عرب آموختند و آن مرد عرب بعد از یک سال که دوباره خدمت امام رفته بودند صاحب ثروت شده بودند.    این استغفارنامه باید هر شب خونده بشه و جز ثروت    حاجت های دیگه برآورده میشه 

استغفارنامه 70 بندی استغفاری کامل تره که حضرت خودسون در سحرگاه میخوندند.

و به نظر من که باید مداومت داشت  میتونید هر شب نسخه 30 بندیشو بخوتید 

ستغفار امام علی؟من چند روزه میخونم اما هنوز هیچ اتفاقی نیافتاده.

با چند روز قرار نیست اتفاقی بیوفته مداومت مداومت مداومت رمز آشکار شدن معجزه های خداونده 

ما مشکلمون اینه عجولیم 

شما بعد چند وقت که این سوره ها رو خوندی رزق و روزیت زیاد شد؟منم میخونم

حقیقتش یادم نمیاد چند وقت بعد بود من خود دعارو دوست داشتم کلا به مولا علی ارادت خاصی دارم از اینکه دعای ایشون بود کیف میکردم ولی خب اون تاثیر خودشو گذاشت...

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه
حالا نتوپین به منولی رونالدو رو دیگه همه میدونیم تو اووووج فقر بودهچله گرفته ثروتمند شده؟یا با تلاشی ...

هر کسی خدای درونش و یه جوری صدا میزنه ولی اینا مطمئنا انرژی مثبت ساطع می‌کردند و آیه یاس نمیخوندند

شما بعد چند وقت که این سوره ها رو خوندی رزق و روزیت زیاد شد؟منم میخونم

یک ماه شروع کرده بودم هنوزم میخونم

اگه بتونید هروز بخونید عالیه

هم برای محبت هستند هم روزی 

- مقصـב آسماט است ؛ از حوالے زمین بایـב جـבا شـב .