2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا نتوپین به منولی رونالدو رو دیگه همه میدونیم تو اووووج فقر بودهچله گرفته ثروتمند شده؟یا با تلاشی ...

هر کس نزد خداوند روزی مشخصی داره  چه مسلمان و چه غیر مسلمان    مثال های این مدلی رو میشه برای فرعونیان و قارونیان هم زد 

ما با دعا و اذکاری که از سمت پیامبر و امامان معصوم هست می تونیم برای افزایش آن از خداوند طلب برکت کنیم 

پیشنهاد میکنم تفاسیر اهل بیت در آیه به آیه سوره ذاریات رو مطالعه کنید. 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

یک ماه شروع کرده بودم هنوزم میخونماگه بتونید هروز بخونید عالیههم برای محبت هستند هم روزی

من دو هفته هست میخونم

اگه بدونی چقدر ناامیدم خواهر

ظهر بغض کرده بودم 

استغفار امام علی رو هم میخونم اما فعلا نتیحه ندیدم

سوره واقعه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

من دیدم که خالم گفت ۱۱سال سوره واقعه خوندم که پولدار شم آخرش ی کارخونه دار اومد گرفتش

خوش به سر سعادت خاله ت

من اغلب اوقات سوره واقعه رو تو مسیر محل کارم گوش میدم و دقت میکنم که ببینم تو کدوم دسته آدما هستم خیلی سوره دلنشینیه

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه

چیزایی که ازشون نتیجه دیدم امضام نوشتم

خاصش با این ذکر اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ع

بعد از غذا و خرید بگو 

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

من دیدم که خالم گفت ۱۱سال سوره واقعه خوندم که پولدار شم آخرش ی کارخونه دار اومد گرفتش

خالت ۱۱ سال هر روز واقعه خوند؟...عجب اراده ای...چن سالگب شوهر کرد؟

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

سلام سوره واقعه واقعا برکت میده به پول تجربه خودم 

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳...(۱۵ مرداد) از فکر اینکه یه روز برا نی نیم فرنی و سوپ درست کنم بدم بخوره ته دلم قنج میره خدایا میشه یعنی میاد همچین روزی 

من خیلی نیاز مالی دارم،شما بعد چند وقت آثارش رو دیدید؟

من ابتدا  هر وقت شروع کردم به خوندن نیت 40 روزه بر میداشتم    و پیشرفت مالی رو میدیدم  بعد گفتم من که معجزشو میدونم و میدونم تاثیر داره چرا هرروز نخونم؟   دیگه سعی میکنم هرروز بخونم 

میگم که قرار نیست یهو یه کوهی از طلا نصیبمون بشه    پیشنهاد شغلیه بهتر    ترقی در شغلی که دارید    بالا رفتن حقوق   یا مثلا دیدید گاهی پول لازم میشید و به  وقتش یه وام خوب گیرتون میاد   

اینا همه نشونه هایی  از برکات خوندنشه  

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗