2777
2789
عنوان

لبخند نوزاد

124 بازدید | 12 پست

سلام مامانا نی نی هاتون از کی تو روتون خندیدن؟نوزاد من ۷۰ روزشه .دو ماه و ۱۰ روز .تو خواب می‌خنده ولی خب بیدار میشه اصلا تو روم نمیخنده فقط ژل میزنه تو چشمام .

روزای قشنگی توی راهه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن بچه هایی که تو نوزادی نمیخندن سندرم داون دارن و چه خوب که بچتون تو خواب میخنده یکم صبر کنی بزرگ شه برات میخنده

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

سلام مامان عزیز 🌸

خیلی طبیعی‌ست که نوزاد در دو ماه و ده روزگی بیشتر لبخند واقعی روی صورت والدین نداشته باشه. در این سن اکثر لبخندها بازتابی یا Reflexive هستن، یعنی بیشتر ناشی از آرامش یا خواب هستند و هنوز واکنش اجتماعی واقعی به صورت شما نیست.

معمولاً لبخند اجتماعی واقعی بین ۶ تا ۸ هفته کم‌کم شروع میشه و تا ۲ تا ۳ ماهگی واضح‌تر میشه. پس نیازی نیست نگران باشی، فقط با نگاه کردن، صحبت کردن و لبخند زدن به نوزادت تعامل کن تا این مهارت رشد کنه.

برای دیدن ویدیوهای علمی و کاربردی درباره رشد اجتماعی و مهارت‌های نوزاد، حتماً سر بزن به کانال یوتیوب من 👶✨doctorkoodakshoma  دکتر کودک شما

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1