2777
2789
عنوان

خواهرم برای IVF میخواد پول بگیره ازم

| مشاهده متن کامل بحث + 1833 بازدید | 94 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطغا خودت شروع کن به تغییر زندگیت با یک مهارت یا تحصیل واقعا دیگه راهی نیست

درس که دارم میخونم کار هم همش خرحمالیه به خدا تحملم تموم شده تا آخر عمرم کار کنم به چیزایی که میخوام نمیرسم همش باید کم خرج کنم تا زنده بمونم

من متاهلم و شوهرم ایران نیست و سخت کار میکنه تا هزینه های منو بده و ببرتم پیش خودش و اگر بفهمه از خر ...

وقتی نداری و کاری از دستت برنمیاد دیگه رودریایستی نداره

بگو خواهر منم در توانم نیست وگرنه کمک میکردم

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

در رابطه با اینکه هزینش رو ندارن واقعا من حرفی نمیتونم بزنم بهشون چون قبلاً یکبار گفتم کاش حداقل شوه ...

خواهرت ی دونه بچه داره خداروشکر

دیگه برا چیشه

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

چی بگم والله. به نظر میرسه خاهرت خیلی خودخواهه. با این شرایط اون بچه که گناه داره. همش تو حسرت میخواد باشه!

اما باز قضاوت نمیکنم. خدا کمکش کنه. تصمیمش احساسیه، عاقلانه نیست

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
حق دارین شما بگین ما هم تو شرایط الان پس انداز و.. نداریم خودت که وضعیت ما رو میدونی خواهررررررر

خیلی احساسیه و مامانم رو تخت فشار می‌ذاره که بهش پول بده و هنوز به مامانم بدهکاره و بنده خدا خودشم قسط داره و زندگی رو تنهایی میچرخونه

درس که دارم میخونم کار هم همش خرحمالیه به خدا تحملم تموم شده تا آخر عمرم کار کنم به چیزایی که میخوام ...

شرایط اکثریت ما همینه

خود من فقط باید کار کنم خرج دندون بی صاحبم بشه 

حسرت همه چی مونده رو دلم

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

همسر اون خانوم ظاهرا خونه خریدن نسخصه الان نمی تونه

در هر حال با شغل اسنپ که درآمد ثابت و امنیت شغلی نداره و دستخوش تغییرات اجتماعی و اقتصادی هست نمیشه بچه دار شد

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌