2777
2789
عنوان

خواهرم برای IVF میخواد پول بگیره ازم

| مشاهده متن کامل بحث + 1833 بازدید | 94 پست

بگو بره بیمارستان دولتی ارزونه 

وقتی نداره واجب نیست مرکز خصوصی بره 

دکتره هم عجیبه گفته صد در صد 

چون ای وی اف اون هم با ذخیره کم درصد موفقیتش کمتر از بقیه اس

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ای وی اف کردم البته مراحلش رو قبلا رفته بودم و جنین فریز داشتم دوبارم انجام دادم منفی شد بار سوم ...

چه ثوابی خانم 

پول ندارن چجوری میخوان خوشبخت کنن اون بچه رو بعد چند سال همون بچه میاد میگه چرا تو بی پولیتون منو به دنیا اوردین

بعدم چجوری مرد به اون بزرگی هنوز نتونسته یه کار درست و حسابی پیدا کنه برا خودش

خدا شرایطشو دیده ک طبیعی نمیده بهشچ اصراری به بچه داره تو این وضع...

خیلی احساس تنهایی می‌کنه میگه امیدی به شوهرم ندارم ولی بچه میخوام که انگیزه بگیرم برای زندگیم 

درس که دارم میخونم کار هم همش خرحمالیه به خدا تحملم تموم شده تا آخر عمرم کار کنم به چیزایی که میخوام ...

برای تو دختر با غیرت و تلاشگر نور آرزو میکنم 

مبادا جا بزنی 🌺

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
اون زمان برای بابای من همه چی مشخص بود ولی اون فقط تولید بچه بلد بود

دیگه ما بدنیا اومدیم و بزرگ شدیم 

باید تحمل کنیم 

چاره ای نیست 🫂

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

شوهرش یکی از کلیه هاشو بفروشه اگه واقعا بچه می‌خوان 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
خیلی احساس تنهایی می‌کنه میگه امیدی به شوهرم ندارم ولی بچه میخوام که انگیزه بگیرم برای زندگیم

چ انگیزه ای

تازه بیچاره تر میشه

این لطفو در حقش بکن و کمکش نکن.

الان نداره حامله شه بعدا جطور خرج بیمارستان و سیسمونی و.. بده.

لابد باز میاد سراغ شما گریه میکنه میگه بچم لباس نداره تروخدا پول بده

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

مراکز دولتی هست هزینه اش خیلی کمتر از ایناست بگو بره اونجاها 

شماهم کمکش کنید  حالا همه پول  رو که یکباره نمیخوان چند ماه طول میکشه شما عم کم کم بهتر میتونید کمکش کنید

متاسفانه ممکنه اینهمه هم هزینه کنه جواب نگیره 

وقتی امیدی به همسرش نداره چرا باید از ایشون بچه دار بشه 

بنظرم اول خواهرتون پیش یک روان درمانگر بره 

ایشون باید اول با خودشون و تجربیات سختی که داشتند به صلح برسه یا پذیرش داشته باشه

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌