2777
2789
عنوان

خواهرم برای IVF میخواد پول بگیره ازم

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 94 پست
برای بچه داشتن باید حتما دکتر و مهندس بود؟چقدر حرف مفت میزنین

منظور ایشون احتمالا بخاطر درآمد همسر اون خانم هست 

ربطی به شغل نداده ولی به درآمد داره

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
دقیقا اشتباهی که بابام کرد الان آرزوی مردن دارم

اون زمان هیچکس فکرشم نمیکرد اوضاع همچین بشه

ولی الان همه چی مشخصه باید عاقلانه تصمیم گرفت 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در رابطه با اینکه هزینش رو ندارن واقعا من حرفی نمیتونم بزنم بهشون چون قبلاً یکبار گفتم کاش حداقل شوه ...

حق دارین 

شما بگین ما هم تو شرایط الان پس انداز و.. نداریم 

خودت که وضعیت ما رو میدونی خواهررررررر

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

نمیشه به خدا جواب منفی بدی ، به قرآن من خودم خیلی خصیصم ولی جای هست که آدم باید از همه چی بگذره حتی ...

شما به نظرم راهنمایی نکنید بهتره . شوهرش کلیشو بفروشه خودشو ناقص کنه ؟ بعد جواب آی وی اف منفی شد چی ؟ اونوقت بچه که نداره هیچ شوهرشم ناقصه

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

من اصلا در این باره نمیتونم باهاش صحبت کنم قبلا حرف زدم ناراحتی شد

بهش بگو بچه چقدر خرج داره وقتی بره مدرسه وقتی بره دانشگاه موتور و ماشین بخواد.گوشی مدل بالا لباسای رنگارنگ لوازم آرایشی گرون همه اینا حق بچه هست

اگه بچه دار بشن و اون بچه بزرگ بشه تو روی پدر و مادرش بی احترامی میکنه که چرا منو به دنیا آوردین وقتی پول نداشتین

و منی ک دوتا بچه دارم و پریودم عقب افتاده از ترس بارداری ناخواسته دارم سکته میکنم..البته شیر میدم میگن شیردهی باعث بی نظمی میشه..حدایا خودت عدالتو رعایت کنن ب اونیکع میخواد بده ن اونیکه نمیخواد

نمیشه به خدا جواب منفی بدی ، به قرآن من خودم خیلی خصیصم ولی جای هست که آدم باید از همه چی بگذره حتی ...

🤔🤦 لابد برای هزینه ها بعدی رو بقیه اعضای بدن شوهرش باید حساب باز کنند !؟ 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

اگه میتونید یه مقدار بهش کمک کنید،یه مقدارم خودشون جور کنن

ولی خدایی خواهرت باید قدرشناس باشه اگه قراره یه مقدارو شما بدین حتما باید بعدا پول شمارو پس بده الان همه گرفتارند....

بعدم اینکه آیا شوهرشم به اندازه خواهرت،پول جور کردن و...براش مهمه؟؟

شوهرش باید بیشتر ازخواهرت به فکر باشه

من متاهلم و شوهرم ایران نیست و سخت کار میکنه تا هزینه های منو بده و ببرتم پیش خودش و اگر بفهمه از خرجی خودم زدم برای خواهرم مشکل بینمون پیش میاد

یکی ۲۰۰ تومن هزینه میکنه جواب منفی میشه واسه بار بعدی دوباره باید ۲۰۰ تومن هزینه کنه؟

بستگی داره ک تخمک و اسپرم خوب بتشه ک جنین خوب براشون تشکیل بشه اگ خدای نکرده جنین کیفیت پایین تشکیل بشه درصد موفقیت میاد پایین و مجبورن دوباره از اول هزینه کنن

کاربر جدید نیستم

منظور ایشون احتمالا بخاطر درآمد همسر اون خانم هست ربطی به شغل نداده ولی به درآمد داره

همسر اون خانوم ظاهرا خونه خریدن نسخصه الان نمی تونه

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست