2777
2789
عنوان

تعبیر خواب لطفا🙏🙏🙏

42 بازدید | 5 پست

خواب دیدم یه بچه بهم نشون میده میگن این پسره توعه بعد میگم چرا دماغش بزرگه  بهش شیر دادم 

بعد همون خواب یادم میرفت بچه ماله منه  

توی یه جای تاریکی گریه میکرد یهو یادم میافت 

بچه منه بعد دیدم دامادمون شیر خشک درست میکرد دید من رسیدم داد به من گفت بچه گشنشه رفتم بچه رو آروم کنم  شیشه شیر دادم بهش  بیدار شدم 

کسی می‌دونه تعبیرش چی می‌تونه باشه

بسته ب شرایط زندگیت باید تعبیر بشه ولی درکل یا یه کار نیمه تموم داری و باید ب سرانجام برسونی یا دینی کسی گردنت داره و باید ادا کنی عزیزم

حالا ببین تو زندگیت منتظر اتفاق و شانسی هستی برای ازدواج کار یا درست یا نه اگه این موارد رو داری میگه برو دنبالش اون شانس منتظرته وگرنه ببین ب کسی بدهیی نداری دلی نشکستی دینی نداری ؟ اداش کن

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزمی یعنی تعبیرش خوبه🥰

اره عزیزم

طبق شرایط زندگیت یکی از این دومعنی رو میده

با توجه ب اینکه تو خواب یادت نیره بچه مال توعه یعنی ی چیزی رو فراموش کردی داره میگه یادت بیار چ خواسته ای داشتی برو دنبالش

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋