2777
2789

خسته شدم ب خدا 

از روزی ک‌دخترم‌دنیا اومده ی شب نمیخوابه ی روز ارامش ندارم ی ثانیه براخودم‌نیستم خودم‌ک‌هیچی ی ثانیه نمیتونم نفس بکشم ولی باز خیلیییییییی اسون تر بود از وقتی ی سالش شد اصن عجیب بد شده همش میچسبه بهم یسره میگه باید دراز بکشی شیر بهم‌بدی همه چی بهم‌میریزه کل کابینت کمد‌اصن‌همه چی ی سره ب پام اویزون بخدا ی جوری بدن درد دارم حس میکنم با ی کامیون تصادف کردم انقد همش کیچسله اویزون تلاش میکنه ازم‌بره بالا رو زمین باشم‌مبل تخت هرچی بخدااللن چندقیقه رفتم دستشویی در برااولین بار بستم چون همیشه کلی جیغ و‌گریه میکنه در ک‌بسته باشه هی تلاش میکنه بیاد هی داد میزنم ک نیاد من برم‌بیرون الان در بستم پشت در هی در زد چیغ کشید ولی فقط خواستم یکم تنها باشم شوهرمم باشه اصن نمیره سمتش فقط فقط فقط ب من میچسبه با داداشش اصن بازی نمیکنه فقط من 

ولی وقتی من نباشم ی ثانیه یاد من‌نمیوفته کلا ساعتها بدون ذره ای اذیت پیش همه میمونه وقتی باشم اینجوری عذابم‌میده 

حالم‌واقعا بده دلم ی استراحت میخواد😭😭😭😭کسی میدونه تا چندسالگی اینجوری زبون ادم‌حالیش نمیشه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میگم دو سال اول سخته هر شب و‌روزش سخته

الان ی سال۶ماهش چندروز دیگ واکسن ۱۸ماهگیش میخوام بزنم

ولی واقعا دارم میمیرم خستم خیلی خستههه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

عزیزم منم یه پسر یک و سه ماه دارم دو سال اول خیلی خیلی سخته از شیر بگیری خوابش خوب میشه منم یک سال سه ماهه حسرت یه خواب شب تا صبح عمیق به دلم مونده ولی من باباش خونه باشه یه ذره راحتترم نباشه مثل الان دو روز نیست واقعا پدرم در کیاد 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا