دختر من یک سال و دوماهشه از صبح که چشماش رو باز میکنه میگه باید کنارم بشینی یا بغلم کنی اگه بلند شم برم تو آشپزخونه از شلوارم میگیره و تا لحظه ای که کارم تموم بشه از ته دل گریه میکنه ، برنامه کودک ، اسباب بازی ، خوراکی اصلا سرگرم نمیشه ، منم تمام کارام می مونه یا اگه خیلی واجب باشه همون طوری که گریه میکنه کارامو میکنم ، که سرسام میگیرم شوهرم کمکم نمیکنه شهر غریبم حتی وقت شیو کردن موهای بدنم رو ندارم شبا ساعت ۳ میخوابه دیگه دارم از پا درمیام
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه یکساله همه جا میاد دنبال آدم ❤️ سخت نگیر .... ولی ساعت ۳ خیلی بده ....... لابد خودتون دیر میخوابید
خوابش رو درست کن به خاطر سلامتی خودش
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊