بچه ها ما این خونه رو خریدیم سر تخلیش صاحب قبلی خونه خیلی اذیتمون کرد و کار به شکایت کشید تا تخلیه کرد. الان خواهرخانمش اومده خونه بغلیمونو اجاره کرد. یه حالتیه خونشون اگه ماشین پارک کنه راه بند میاد اینم هربار نمیدونم چرا همه روزه اینجان و هربار میان ماشینشو جلو در ما میذاره. راهو بند نمیاره برامون ولی از ریختشون خوشم نمیاد. شوهرم میگه چیزی نگو ولی من اعصابم از پررو بودنش بهم میریزه بنظرتون بگم ماشینو جلو در نذاره؟ حالا کوچه هم خلوت میتونه بذاره یه جا دیگه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ظاهرا که مشکل خاصی وجود ندارهشما صاحب خونه خودتیجلوی در کوچه است و مال همهراهم که میگی بند نمیاددیگه ...
خونه ها ویلاییه اپارتمان نیست. جلو در هر کسیم جا پارک خودشه دیگه. من مشکلی با بقیه همسایه ها ندارم ازین یارو بدم میاد بعضی وقتام شوهرم میاد این جا پارکو گرفته باید بهش بگه تا برداره. مشکل اینجاست هرروزم میاد با اینکه کوچه خلوته میذارتش جلو در ما
عزیزم خونه ما هم ویلاییه اما جلو در جای پارک عمومیهپارکینگ اختصاصی هر کس داخل خونه خودشهاز نظر عرفی ...
داخل حیاط جا پارک نیست ما. بعدشم مغازه دار خیابونو بند میاره اینجا داخل کوچه هست. و بقیه همسایه هام همینن ماشینشونو جلو در میذارن بعدشم یارو خونه خودش معلوم نیست کجاست هرروز اینجا پلاسه. و بخاطر کشمکشیم که بینمون پیش اومده دلمون نمیخواد ریختشو ببینیم بره ماشینشو بذاره یه جا دیگه