2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی اخلاقش بده تروقران بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خيلي نظر ميدي ميدوني كه اخلاق نداره واسه شام رو حق داري اما گوشي و لباس  طبق سليقه خودش بايد بخره 

من دخترم گوشي ميخواست بگيره گفتم مامان  ايفون  ١٦ اگه دوست داري بردار گفت من سامسونگ ميخوام كه تو ايران كارامد باشه در همين حد نظر دادم 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
ببخشا اين مريضه

مریض نیستن 

رفتارشون خیلی عادیه واقعا 

رفتار استارتر اصلا قشنگ نیست 

در لحظه تو ذوق زدن چیه اخه؟

یکبارش رو میگی اوکی 

دومین بار هم میگی اوکی 

مشخصه استارتر هررررر بار همینه 

ادم نابود میشه خب

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

خب اخه توی همه مواردی که مثال زدی تو داری داخل نظرش دخالت میکنی. زندگی مشترکه نظر هر دو محترم . اما شاید اون لباسی که برای خودش میخواد رو دوست داشته باشه چرا اینطوری بهش میگی؟ بعد شاید به شکل خوب منظورتو نمیگی . مثلا به جای اینکه بهش بگی رنگی بردار . بهش بگو به نظرم این رنگیه خیلی جذابترت کنه نظر خودت چیه؟ میخوای بپوشیش؟

وااای شوهرت خیلیم خوبه 

اگ شوهر من بود ک میزد دهنم

خیلی بی سیاستی

خب  ی  جوری بگو اخه شوهرت و سراج نندازی

مورد کباب و ک صدر صد مقصری

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰