2777
2789

ده روز از سزارینم میگذره. برای اولین بار امروز از دهنم پرید یه غلطی کردم گفتم حالا که شیافهای دیکلوفناکم تموم شده میفهمم چقد درد داشتم اگه مسکن مصرف نمیکردم. فوری گفت همه روز سوم دیگه خوبن تو چرا هنوز اینجوری! در حالیکه تمام کارای خووم و بچه ام رو دارم انجام میدم. حتی شیرشو هم خودم دارم میدم با وجود درد و شقاق سینه. 

خودش بعد یه عمل جزیی که داشت تا ۵ ماه میگفت درد دارم هنوز! الان سزارین رو یه عمل پیش پا افتاده نشون میده. از اونور مدام اون و شوهرم سعی دارن به بهانه اینکه من استراحت کنم بچه رو ببرن پیش مادربزرگش. بچه ام هر یکی دو ساعت شیر میخواد. واقعت دیوونم کردن کارم شده گریه. 

یعنی میشه برای منم بشه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه روز ک سهله تو نی نی سایت همه همون روز بلند شدن بندری رقصیدن تا خونه و هیچ درد و عوارضی هم نداشتن

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

خوب چرا جواب ندادی 

میگفتی منم به شما رفتم که ۵ماه بعد عمل هنوز درد داشتی 

متاسفانه مادوتا عین بقیه نیستیم دیر خوب میشیم 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بگو اون همه رو بیاره نشون من بده

بعضیا انگار اصلا زن نیستن من ی ماه تمام کارامو مادر شوهرم  انجام داد چند روز هم مامانم و این وسط شوهرم می‌ترسید نکنه همچنان طوریم شه خودشو کارای خونه رو تا چند ماه میکرد

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

منم درد داشتم تا چند روز ولی از روز اول کارامو خودم انجام دادم 

اشکال نداره بزار بچه رو ببرن و تو یه کم به خودت برس استراحت کن 

بعد چند روز مادر شوهرتم میره دنبال زندگیش الان دوق داره میخواد بگه نوه منه حتی شوهرتم از احساس مالکیت اونا خوشحاله ولی برات مهم نباشه بزار ببرن تو استراحت کن غذای خوب بخور بخواب

میگفتی بخیه رو روز دهم دکتر میکشه یا چک می‌کنه پس یعنی در بهترین حالت ده روز زخم و درد هست ،حالا گیرم بخام خودمو برا شوهرم لوس کنم شما ناراحت میشی ؟!  واقعیت این مدل جواب دادن ها رو اینجا میگم ولی بجاش برسه مثل شما فقط نگاه طرف میکنم 🤦😂 بعد کلی جوابهای خوب یادم میاد که دیر شده پس بی خیال باش و تمرکزتو رو بچه داری بزار 

راستی قدم نو رسیده هم مبارک عاقبت بخیر بشه 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

سه روز ک سهله تو نی نی سایت همه همون روز بلند شدن بندری رقصیدن تا خونه و هیچ درد و عوارضی هم نداشتن

خدایی سزارین سخته من تا یه هفته کمرم صاف نمیشد

نمیتونسم پاشم بشینم سرویس رفتن سختم بود

دیگه هم عقل سالمی باید بفهمی شکم بریده شده اونم چندین لایه و چند روزه جوش نمیخوره

خوب چرا جواب ندادی میگفتی منم به شما رفتم که ۵ماه بعد عمل هنوز درد داشتی متاسفانه مادوتا عین بقیه نی ...

اشتباه کردم. نخواستم جلو فامیلاشون سلیطه بازی دربیارم

یعنی میشه برای منم بشه؟؟؟

میگفتی بخیه رو روز دهم دکتر میکشه یا چک می‌کنه پس یعنی در بهترین حالت ده روز زخم و درد هست ،حالا گیر ...

من همون لحظه جواب میدم

مامانم همیشه میگه انگار از قبل آماده داشتی من باید چند روز فکر کنم🤣🤣🤣