2777
2789
عنوان

مامانای ک بخاطر بچه هاتون طلاق نگرفتین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2490 بازدید | 143 پست
ناتوانی مالی و روانی رو اسمش رو میذارن فداکاری بخاطر بچه ....بچه توی این خانواده ها یا کپی ظالم میشه ...

عزیزم ببخشید که ریپلای کردم ولی همه مادرهایی که به خاطر بچه شون می مونند تو زندگی بد ناتوان مالی و...نیستند 

نمی دونم چطور این تفکر جا افتاده ولی بینشون دکتر، مهندس، معلم، کارمند بانک و....با تحصیلات عالی هم دیدم و شنیدم فقط به خاطر اینکه اسم بچه طلاق رو بچه هاشون نیاد یا مشکلات طلاق و...نداشته باشند موندن 

صرف نظر از اینکه کارشون درست باشه یا غلط چون نمیشه یک نسخه رو برای همه پیچید 

از اون ور دیدم مادرهایی که نه توان مالی داشتند نه شغل نه تحصیلات آنچنانی ولی جدا شدن 

هیچ چیز تو این دنیا مطلق نیست

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
خب همون مادر می‌تونه بچه رو هم. بعد جدایی بزرگ کنه

نمیتونه اول که حضانت ب راحتی نمیدن ب مادر بعدم بچه هم پدر میخاد هم مادر بعدشم حضانت دادن مادر از کجا خرج بچه رو بیاره آخع بچه رو بزاره کجا بره سرکار بعدم رفت سرکار حقوقش چقده که هم اجاره خونه بده هم پول پرستارو مهد و بده هم هزینه خورد و خوراک

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دورت بگردم پس همدردیم مشکل تو باهمسرت چیه؟ اره بچه میخواد اونم دختر منم یواشکی دارم پیشگیری میکنم که ...

ازدواجم ب میل خودم نبود  بابام برام انتخاب کرد وگرنه مشکل حادی نداره خیلی فقط کار میکنه وقت واسمون نداره ک محبت کنه .غرق شده تو کارش کار کار کار گاهی وقت نمیکنه غذا بخوره از کار زیاد🚶🏻‍♀️

ن شوهر من میگه هرچی تو بگی 

پسرم فقط میگه داداش میخوام گفتم خدا نمیده الکی ک هی نگه😬عمرا بچه دوم بیارم سخته بچه داری 

مشکل تو چیه عزیزم ؟دوس داشتی بگو

به تنــهایی عـادت ڪن نه دوَسؔتـی مۘـاندگاࢪ اسؔـت نه یــاࢪے❤️‍🩹.!

ولی اگه جدا بشی ده سال دیگه حتمن میاد میگه چرا بخاطر من تحمل نکردی من ک نمیخاستم بیام این دنیا تو من ...

دقیقا 

من بچه داریم تو فامیل از والدین جدا شده که تو همه جور رفاه بچه رو‌بزرگ کردن 

خیلی راحت برگشت هم به پدر هم مادر گفت شما که مشکل داشتین بیخود کردین منو به دنیا اوردین حالا میخواین با پول اشتباهات خودتون رو جبران کنید؟تازه این دختر ۱۹ ساله است و پدر و مادرش تلاش کردن جدایی روی بچه اثر نزاره همه جوره بهش محبت کردن اصلا از همدیگه بد نمیگفتن هر کدوم میرفت سفر بچه رو‌با خودش میبرد 

آره ولی باشوهرت چطور رفتارمیکنی نادیده میگیریش؟یاجوردیگه رفتارمیکنی ک دعوا بحث نکنی؟

هرجوری باهاش رفتار میکنم اون هی اذیت و بحث میکنه نادیده میگیرم پیش همه آبرومو میبره میگه حتما زیر سر داره باهاش خوب رفتار میکنم مغرور میشه منو اصلا حساب نمیکنه باش بداخلاق وتندی میکنم هر روز جنگ و دعوا ست بهرحال هیچ رفشی نیست که بگم بهتر میشه هزار تومن به من نمیده میگم بابا ولش کن خودم میرم سر کار با حقوق کم دیگه خرج خودمو در بیارم منت اینو نکشم دیگه اون هم هیچی مواد غذای یا خرج بچه ها نمیکنه میگه از خودت خرج کن نمیرم سرکار دیگه پول یه جفت جوراب هم بهم نمیده بمیرم بهم رحم نمیکنه

دقیقا من بچه داریم تو فامیل از والدین جدا شده که تو همه جور رفاه بچه رو‌بزرگ کردن خیلی راحت برگشت هم ...

دختر من ۱۳ سالشه من میخاستم جدابشم مستقیم بهمون گفت ماهم بخاطر دخترامون نظرمون عوض شد 

هرجوری باهاش رفتار میکنم اون هی اذیت و بحث میکنه نادیده میگیرم پیش همه آبرومو میبره میگه حتما زیر سر ...

خدابهمون صبربده. وتوان

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

دختر من ۱۳ سالشه من میخاستم جدابشم مستقیم بهمون گفت ماهم بخاطر دخترامون نظرمون عوض شد

چی گفت

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

ازدواجم ب میل خودم نبود بابام برام انتخاب کرد وگرنه مشکل حادی نداره خیلی فقط کار میکنه وقت واسمون ن ...

کاش مشکل منم فقط کار بود اگه اخلاقش بدنیس و دست بزن نداره و معتاد نی خدارو شکر کن والا من ده ساله ازدواج کردم توسن ۱۵ سالگی انگار افتادم زندان نه حق بیرون رفتن دارم نه حق حرف زدن کلا ی حرف سادمو به منظور میگیره و هزاربرداشت میکنه بشدت شکاک و بدبینه لباسای مورد علاقمو نمیتونم بپوشم ی رژ نمیزاره بزنم باخودشم که میرم بیرون هزارداستان درست میکنه اگه یجایی بشنوه ی زن نگاه مرد کرده این میاد بامن دعوا راه میندازه که همه زنا مثل هم هستن و همشون ذاتشون مشکل داره و از کجا بدونم توهم همچین کاری نمیکنی و... هرچیم میگم همه مثل هم نیستن و چمیدونم منکه تنهایی جایی نمیرم فقط باخودت میرم اگه نگاه یاکاری کنم خب هستی و متوجه میشی حالیش نمیشه

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

کار درستی کردین 

من طلاق و بچه طلاق زیاد دیدم 

اما الان چهار نمونه تو ذهنم هست هر چهار تا آسیب های زیادی خوردن 

دقیقا من بچه داریم تو فامیل از والدین جدا شده که تو همه جور رفاه بچه رو‌بزرگ کردن خیلی راحت برگشت هم ...

هرررکاری کنی بچه ی حرفی داره بزنه ی ایرادی میگیره ادم نباید توجه کنه درسته وقتی مشکل دارن نباید بچه دار شن ولی وقتی میشن دیگ چاره ای نیست باید بین بدو بدتر انتخاب کنن 

چی گفت

گفت ما که نمیخاستیم بدنیا بیاییم تو اوردیمون الان ولمون نکن برو به باباشم گفت دیگه سنی داری بچه داری بخاطر ما فلان کار رو انجام نده تا زندگی کنیم الان تا بحثی بشه میاد وسطمون نصیحتمون میکنه 🤣 

هرررکاری کنی بچه ی حرفی داره بزنه ی ایرادی میگیره ادم نباید توجه کنه درسته وقتی مشکل دارن نباید بچه ...

من در جواب خانومی این حرف رو زدم که گفت اگر تحمل کنیم مگه بچه فردا آزمون تشکر میکنه 

بعد هم آینده و روحیه بچه مهمتره باید اولویت بچه رو‌قرار داد بعد خودمون 

کار درستی کردین من طلاق و بچه طلاق زیاد دیدم اما الان چهار نمونه تو ذهنم هست هر چهار تا آسیب های زیا ...

ایشالا خدا کمکشون کنه واقعن ی والد نمیتونه تنهایی بچه رو بزرگ کنه هرچقدم که دو طرف ب بجه محبت کنن بازم بچه هر دوتاشون در کنار هم میخاد حتی با اون بحث و دعوایی هم ک هست ولی میخاد پیش هم باشن