2777
2789
عنوان

مامانای ک بخاطر بچه هاتون طلاق نگرفتین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2490 بازدید | 143 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا خدا کمکشون کنه واقعن ی والد نمیتونه تنهایی بچه رو بزرگ کنه هرچقدم که دو طرف ب بجه محبت کنن با ...

تو همه خانواده ها تنش هست مگه ما خودمون دعوای پدر و مادر ندیدیم ؟مگه تنش تو خونه نداشتیم الان کلی ترومای بچه های دهه شصتی از دعوای والدین تو اون دوران هست اما باز بهتر از شرایط بچه طلاق بودیم و هستیم 

یک زمانی فرضا پدر معتاده شرایط بدی داره اصلا زندگی کردن با اون پدر برای بچه آسیب روحی و‌روانی داره خوب جدایی قابل قبول و اجتناب ناپذیر هست حتی اگر به بچه آسیب بعد از طلاق برسه 

اما یک زمانی فرضا مرد پدر خوبی هست اما خیانتکار هست دیگه اینجا آسیب به مادر میرسه نه بچه در اینمورد نظر شخص من اینکه مادر اگر میسوزه هم وظیفه اش تحمل هست تا بچه در امان باشه 

تو همه خانواده ها تنش هست مگه ما خودمون دعوای پدر و مادر ندیدیم ؟مگه تنش تو خونه نداشتیم الان کلی تر ...

دقیقن همینه 

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺

بنظرم اگه همسرتون اخلاق مناسبی ندارن اتفاقا بخاطر پجتون جدا بشید بهتره

چون فردا روزی همین بداخلاقی هارو با بچتون میکنه

ولی حتما شرایط مالی بعد از جدایی و در نظر بگیرید که یوقت اوضاع بدتر از قبل نشه♥️

کاش مشکل منم فقط کار بود اگه اخلاقش بدنیس و دست بزن نداره و معتاد نی خدارو شکر کن والا من ده ساله از ...

الهی بمیرم واست من💔😢

به تنــهایی عـادت ڪن نه دوَسؔتـی مۘـاندگاࢪ اسؔـت نه یــاࢪے❤️‍🩹.!

الهی بمیرم واست من💔😢

خدانکنه گلم خلاصه که شدم ی ادم افسرده که روزی دوتا قرص افسردگی و روزی دوتا هم قرص پراپرانول بخاطر استرس و تپش قلب استفاده میکنم درکنار چن تا داروی اعصاب دیگه خدا سر دشمنمم نیاره 

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

بنظرم اگه همسرتون اخلاق مناسبی ندارن اتفاقا بخاطر پجتون جدا بشید بهترهچون فردا روزی همین بداخلاقی ها ...

بابچه هاخوبه.

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

وای عزیزم چقده تو منی🥲🥲🥲

واقعا؟ دورت بگردم تو هم مشکلات منو داری؟ الهی خدا نگاهی به دلت بندازه و زندگیتو روبه راه کنه گلم چی بگم خیلی سخته اینجور زندگی کردن حتی اگه زندان بودیم هم چهارتا ادم دورمون بودن ولی الان تو ی چهاردیواری تنها حبس شدیم

خدانکنه گلم خلاصه که شدم ی ادم افسرده که روزی دوتا قرص افسردگی و روزی دوتا هم قرص پراپرانول بخاطر اس ...

خیلی بده قشنگ درکت میکنم منم پنیک میشم شدید شده حمله ها💔💔💔🖤

خیلی بده قشنگ درکت میکنم منم پنیک میشم شدید شده حمله ها💔💔💔🖤

واقعا درد میکشم میشنوم هستن ادمایی که زندگیشون مثل منه واقعا متاسفم عزیزم خداکمکون کنه فقط منم قلبم درد میگیره تنگی نفس و تپش قلب میگیرم خیلی بده سردرد شدیدم میگیرم

واقعا درد میکشم میشنوم هستن ادمایی که زندگیشون مثل منه واقعا متاسفم عزیزم خداکمکون کنه فقط منم قلبم ...

داغون کردیم خودمون ن راه پیش داریم ن پس

🫂بغلت میکنم ابجی

نمی‌دونم چرا هضم کردنش برام سخته آخه یعنی چی بخاطر بچه جدا نشدم ،،،، اون بچه ده سال دیگه نمیاد بگه م ...

بعضیا اگه مادر بالای شوند نباشه گشنه تشنگی میکشن مریض‌میشن پرستاری ندارن مدرسه میرم کی درس یادشون بده و خیلی سختی میکشن حداقل مادره میمونه اینکار هارو می‌کنه نسبت به کارهای پدر هم دیگه بی تفاوت میشه

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم