2777
2789
عنوان

مامانای ک بخاطر بچه هاتون طلاق نگرفتین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2490 بازدید | 143 پست
والا نمیشد بچه رو پیش شوهرم بزارم چون میدونم در نبودم من بچه ام صد در صد بدبختر میشه دیگه فکر کردم ...

آره ولی باشوهرت چطور رفتارمیکنی نادیده میگیریش؟یاجوردیگه رفتارمیکنی ک دعوا بحث نکنی؟

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناتوانی مالی و روانی رو اسمش رو میذارن فداکاری بخاطر بچه ....بچه توی این خانواده ها یا کپی ظالم میشه ...

چند تا بچه طلاق دیدی ؟

دختر برادرشوهرم در آستانه جدایی هست خیلی هم وضعشون خوبه و خانواده همه جوره داره ساپورتش میکنه یک بچه کوچیک داره 

بیا حال بچه شو ببین بعد نظر بده 

تمام این پولها و امکانات و محبتهای پدر و مادربزرگ و اطرافیان  جای خانوادخ از هم پاشیده رو برای بچه نگرفته 

نمی‌دونم چرا هضم کردنش برام سخته آخه یعنی چی بخاطر بچه جدا نشدم ،،،، اون بچه ده سال دیگه نمیاد بگه م ...

مادنبال تشکربچه هامون نیستیم. مادرشدی؟ اگه شدی بایدبفهمی. اگرم نشدی  امضاموبخون

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

ولی من جدا شدم و الان ۱۰سال ولی به عقب برگردم بازم با اون حروم....زاده......خیانت کار زندگی می‌کردم فقط به خاطر پسرم پسرم با اینکه الان بزرگ شده دردش به قلب من ولی هنوز قلبش زخمی و با هر چیزی چشاش پر اشک میشه با اینکه زندگی خوب و مرفعی داره ولی هنو کمبودهایی داره که با هیچی جبران نمیشه 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
نمی‌دونم چرا هضم کردنش برام سخته آخه یعنی چی بخاطر بچه جدا نشدم ،،،، اون بچه ده سال دیگه نمیاد بگه م ...

ولی اگه جدا بشی ده سال دیگه حتمن میاد میگه چرا بخاطر من تحمل نکردی من ک نمیخاستم بیام این دنیا تو منو اوردی و در قبال من مسئول بودی 

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
ولی من جدا شدم و الان ۱۰سال ولی به عقب برگردم بازم با اون حروم....زاده......خیانت کار زندگی می‌کردم ...

الهی بگردم عزیزم. انشا.. خدابه هردوتون آرامش بده

مادنبال تشکربچه هامون نیستیم. مادرشدی؟ اگه شدی بایدبفهمی. اگرم نشدی امضاموبخون

اولا عذرخواهی میکنم که امضا تو نخوندم نظر دادم 

دوماً بچه ندارم ولی متاهلم 

همیشه حذف حق تلخه 

چقد مث منمنم ی پسر ۶ساله دیگ بچه نمیخوامتو شوهرت باز بچه میخاد یا ن؟

دورت بگردم پس همدردیم مشکل تو باهمسرت چیه؟ 

اره بچه میخواد اونم دختر منم یواشکی دارم پیشگیری میکنم که باردار نشم اخه نمیتونم بگم نه چون شکاک و بدبینه نه بشنوه هزارتا تهمت بهم میزنه

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

الهی بگردم عزیزم. انشا.. خدابه هردوتون آرامش بده

قربونت برم عزیزم الهی همچنین 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

مگه بچه قراره بیاد تشکر کنه ؟اینکه شما اولین وظایفت رو در قبال بچه ات که خانواده و حفظ اون هست رو انجام دادی باید تشکر کنه ؟

شما  اون بچه رو به دنیا اوردی در قبالش مسیولی وظیفه ات هست اگر  خودت تو آتیش بودی بچه رو حفظ کنی