2777
2789
عنوان

به نظرتون بهترین شهر برای زندگی کجاست

| مشاهده متن کامل بحث + 9505 بازدید | 284 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول خارج رفتن داریم ما؟ کل داراییمون میشه ۲۰ملیارد که فوقش یه جای متوسط، پایبن بشه یه خونه ومغازه خر ...

شما اگه پول خارج رفتن داشتی عزیزم اصن این تاپیکو نمیزدی

خاستم بگم اینجا دیگه چیزی برای موندن نیست

باشه مملکت واسه اونایی که فکر میکنن گل و بلبله😕هرچند با ۲۰ میلیارد بری خیلی بهتره تا اینکه بمونی

من اگه ۲۰ میلیارد داشتم بدون شک میرفتم

کوروش شاه شاهان، شاه هخامنشی💪من اگر نیک و بدم به تو چه؟

نه اذربایجان شرقیم شهر بناب از اینور چسبیده بع دریا

شهری برو که نزدیک شهر خودتون باشه که خواستی سر بزنی مشکل نداشته باشید .پیری و بیماری خانواده هاتون بالاخره فرا میرسه و دربدر میشید .من کشیدم می‌دونم 

دریاچه ارومیه غم بزرگی رو دل ما گذاشت که هر بار از پل رد میشیم و دریاچ بدون جون بدون اب ارومیه رو میبینیم🥲 خاطرات بچگیمون اون حال و هوا و حس خوب رفتن به دریاچه خستگی و خواب تو ماشین تو مسیر برگشت😭 

💚 الحمدالله کما هو اهله 💚

از ارومیه بخواین مهاجرت کنید بهترین گزینه تبریز هست که از خانواده زیاد دور نمی شید و مشکل زبان ندارید

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

شیراز شهر خودمون

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

خیلی شلوغهبعدهم میخوام جایی باشه که بافرهنگ خودمونم سازگار باشه تهران جای دربو داغون نمیخوان جای خوب ...

اتفاقا تهران عالیه من خودم از شهرستان رفتم واقعا فرهنگ خوبی دارن ولی خودم می‌خوام برگردم از جنگ میترسم

اخ اونجا خیلی گرونه، جای دربو داغونم نمیخوام برم

منبع درآمدتون مغازه هان؟ پس همه رو بفروشين با نصفش بايد سرمايه  گذاري كنيد؟ به نظرم رشت خوبه، مركز شهر جايي كه توريستا ميان مغازه بگيرين بقيه اش رو هم يه خونه عالي

تبریز خوبه. جلفا خوبه اگر نمیخوای زیاد دور باشی.

میخوام یه شهر کوچیک وآروم مثل شهرخودمون باشه

بمیرم برای شهرمون 😔

چند وقت پیش با همسرم رفتیم باغذهای اطرافوگشتیم نیم ساعت مونده به دریا تموم باغ ها خشک شدن

پول خارج رفتن داریم ما؟ کل داراییمون میشه ۲۰ملیارد که فوقش یه جای متوسط، پایبن بشه یه خونه ومغازه خر ...

۲۰ میلیارد؟؟؟!!! خیلیه والا میتونی خیلی جاها بری با یه بخشیش با ۶ ۷ تومن میتونی یه جای خوب یه خونه مناسب بگیری