2777
2789
عنوان

دختراااا روزمون مباااارک 💖💕

558 بازدید | 120 پست

@چرچیلم‍    @_ملکه455‍    @اوج_آسمان‍      @معدهعصبی11‍      

@میوسفند‍   

biaupload.com/do.php?filename=org-b40d6c8114671.mp4

هيچـ وقـــت زندگے رو خيلے جدى نگير... آخرش كسے زندہ ازش بيرون نمياد .. ️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز همتون مبارک دخترای گل😍

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

چند بار در سال روز دختره؟

هر روز روزه منه😂🥰

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

روز دختر بچه است یعنی دخترهای زیر ده سال

روز جهانی دختر همزمان با 11 اکتبر مصادف با 19 مهرماه می باشد که هدف از این نامگذاری آگاهی دادن هر چه بیشتر درباره تبعیض جنسیتی و حمایت دختران در فرصت های برابر می باشد. تاریخ ثبت این نامگذاری به سال 2012 برمیگردد.