سلام چندین ماهه نامزدم و پدرشوهرم الحمدلله از مال دنیا بی نیازه ، خودش بااینکه چقدر داریم برای عروسی تلاش میکنیم ولی اصلا نمیگه من کمکتون کنم ، توقع ندارم که هزینه عروسی رو ب عهده بگیره اما میتونه قرض بده ، بعدا منو همسرم باهم کار میکنیم و هزینه رو بهش پس میدیم اما هیچ انگار ن انگار ب نظرتون چطوری باید باهاش صحبت کنم ، یا غیر مستقیم بهش بگم که مثلا فلانی برای پسرش عروسی گرفته تمام هزینه هارو داده حقیقتا از نامزدی خسته شدم
شوهرم نمیگه ، البته هنوز باهاش صحبت نکردم ولی میدونم ک نمیگه
تو هیچی نگو ما هم ۱۳ سال پیش عروسیمون خودمون گرفتم اون موقع بعد عروسی ۱۵ میلیون بدهکاری عروسی داشتیم البته عروسی من جدا بود یعنی طرف مابابام خرج کرد شوهرم هزینه طرف خودشو داد
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
پدر همسر منم واسه ما عروسی گرفت ولی خب خودش اینجوری میخواسما هیچی نگفتیماگه هم نمیخواست بگیره من توق ...
منم توقع ندارم ک بخواد از خودش بگیره ، ولی برای کمک ازش توقع دارم منم فقط میگم ب عنوان قرض کمک کنه ، کادو و همه چیم خودش برداره هرچیم از قرضش موند بهش برمیگردونم
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن