2777
2789
عنوان

عروسی ب عهده پدرشوهر

752 بازدید | 53 پست

سلام چندین ماهه نامزدم و پدرشوهرم الحمدلله از مال دنیا بی نیازه ، خودش بااینکه چقدر داریم برای عروسی تلاش میکنیم ولی اصلا نمیگه من کمکتون کنم ، توقع ندارم که هزینه عروسی رو ب عهده بگیره اما میتونه قرض بده  ، بعدا منو همسرم باهم کار میکنیم و هزینه رو بهش پس میدیم اما هیچ انگار ن انگار    ب نظرتون چطوری باید باهاش صحبت کنم ، یا غیر مستقیم بهش بگم که مثلا فلانی برای پسرش عروسی گرفته تمام هزینه هارو داده حقیقتا از نامزدی خسته شدم

پسر خودش باید از باباش کمک بخواد 

بعدشم ما رسم داریم مراسم عقد با خانواده دختر و عروسی با پسر 

جدیدا هم هردو خانواده باهم تقسیم میکنن هزینه مراسم و 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر شوهر منم ی ذره کمک نکرد مث مهمون اومد نشست خورد و رفت😅

ولی من ن حرفی زدم ن تیکه ای پروندم، ن با گوشه و کنایه چیزی فهموندم چون گفتم واقعا وظیفه ایشون نیس هر چی هست پای خودمونه 

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

پدرشوهر من که عروسی گرفت 

ولی کادو ها رو هم خودشون برداشتن

هنوز یادم میوفته دلم میشکنه ، فکر کن از روی کادوها شوهرم یه ربع برداشت گفت اینو برای مادرزن سلام میبرم ، همین 

ربع بعدی رو مادرشوهرم خودش روی هوا برداشت گفت پش اینم برای من

عین گشنه ها و ندیده ها 

بعدم کلش رو برداشتن 

خودش بخواد میده یا خسیسه،یا به پسرش اعتماد نداره خیلی کمک کرده پسرش قدر ندونسته،یا عروسش فکر می‌کنه قد نشناسه یا اینکه با این ازدواج مخالفه،یا اینکه می‌دونه پسرش با عرضه هست می‌تونه از پس کارهاش بر بیاد

کمک اجباری که نمیشه منم خانواده همسرم هم پدرش هم مادرش خیلی زمین دارن ولی حتی در حد یک میلیون هم کمک ندارن یعنی در حدی که حتی تا کله قند سر سفره عقد هم خود همسرم خریده منم توقع از خود همسرم دارم 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

پدرشوهر من که عروسی گرفت ولی کادو ها رو هم خودشون برداشتنهنوز یادم میوفته دلم میشکنه ، فکر کن از روی ...

منم پسش میدم والا ، کمک کنن عروسی بگیریم کادوها برای خودشون 

پدر شوهر منم ی ذره کمک نکرد مث مهمون اومد نشست خورد و رفت😅ولی من ن حرفی زدم ن تیکه ای پروندم، ن با ...

منم میگم وظیفش نیست و خودمون بهش برمی

ردونیم ، ولی خب مگه نباید ی کمک کوچیک ب پسرش کنه