2777
2789

دوسه هفته پیش بود نصف شب خواب بودم 

یهو یه سوسک از این سیاه خیلی بزرگا از این دستم رد شد رفت رو سینم و اون یکی دستم 

بعد انقد رد شدنش واضح و وحشتناک بود که سریع ازخواب پریدم و کامل بیدار شدم 

دقیقا از فردای همون روز بدن من شروع کرد به کهیر زدن و الان کل بدنم کهیر ریزه دستام و پاهام و شکم و گردن همه جام چند روزه میخارع و افتضاح شده کلا دونای قرمز مثل سوختگی پای بچه  

من فکر میکردم بخاطر خوردن آنتی بیوتیک واسه دندونم اینجور شدم ولی الان که یادم میفته میگم نکنه بخاطر اون سوسک بوده؟ 

آخه ینفر بهم گفت شاید از چیزی چندشت شده 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

منم دیشب خواب بودم یه سوسک اومد رو گردنم سریع از خواب پریدم خلاصه مامانمو صدا کرد اومد گرفت از ترس به گریه افتاده بودم همسایه بغلیمون هرچی کارتن و زباله داره نگه میداره که بفروشه بعد ما درو باز و بسته میکنیم میاد اینجا. 

ولی من سریع رفتم آب زدم شستم چند بار دیگه چیزیم نشد فکر نکنم از سوسک باشه 

منم دیشب خواب بودم یه سوسک اومد رو گردنم سریع از خواب پریدم خلاصه مامانمو صدا کرد اومد گرفت از ترس ب ...

من بدنمو نشستم ولی خیلی ترسناک بود کامل خواب بودم ولی حسش کردم الان سه هفتست جونم درمیاد کل بدنم قرمزه بهش فکر که میکنم نفسم میگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای من اگه بودم همونجا جان به جان‌آفرین تسلیم میکردم از ترس💔آره احتمالا بخاطر همونه عزیزم... 

Tatality For Ever 💎🦋🌈از نقطه‌ای درون قلب پروردگار بگذار نور در قلب انسان‌ها طلوع‌ کند 💛☀️ بگذار عشق بورزیم و عشق بورزیم و عشق بورزیم تا جهان جاری شود 🌏🔃💞✨
واااای من اگه بودم همونجا جان به جان‌آفرین تسلیم میکردم از ترس💔آره احتمالا بخاطر همونه عزیزم...

منم یهوپاشدم داد میزدم سوسک سوسک شوهرم پاشد گرفتش ولی استرسش هنوز باهامه بخدا همین الان که دارم یادآوری میکنم کل بدنم وحشتناک میخاره نفسم درنمیاد 

من بدنمو نشستم ولی خیلی ترسناک بود کامل خواب بودم ولی حسش کردم الان سه هفتست جونم درمیاد کل بدنم قرم ...

خیلی بده من تو خواب عمیق بودم نزدیک 3 شب بود داشتم خواب هم میدیم معلوم نیست از کجام رد شده من چون رو گردنم گیرنده حسیم فعال تره متوجه شدم یچیز رو گردنمه یهو پریدم چراغ گوشیمو زدم دیدم سوسک. 

چن روز پیش تو سایت پرسیده بودن فوبیا چیو دارین تو ذهنم سوسک اومد بعد که سرم اومد. 

ازون موقع هروقت از خواب بیدار میشم قیافه سوسکه میاد تو ذهنم میترسم بخوابم 

خیلی بده من تو خواب عمیق بودم نزدیک 3 شب بود داشتم خواب هم میدیم معلوم نیست از کجام رد شده من چون رو ...

وای خیلی ترسناکه بخدا 

دقیقا منم حالم بد میشه اصلا قابل وصف نیست الان که یادم میاد حس میکنم سوسکه داره داخل بدنم راه می‌ره 

نمی‌دونم چه دردی بود من گرفتم زندگیم نابود شده چندروزه

منم یهوپاشدم داد میزدم سوسک سوسک شوهرم پاشد گرفتش ولی استرسش هنوز باهامه بخدا همین الان که دارم یادآ ...

وای آره میفهمم چی میگی 

منم بشدت از سوسک و کلا حشرات میترسم

امیدوارم دیگه چنین موقعیتی پیش نیاد 🥲

Tatality For Ever 💎🦋🌈از نقطه‌ای درون قلب پروردگار بگذار نور در قلب انسان‌ها طلوع‌ کند 💛☀️ بگذار عشق بورزیم و عشق بورزیم و عشق بورزیم تا جهان جاری شود 🌏🔃💞✨