2777
2789
عنوان

اکس رفیقم خاستگارمه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 24 پست
تعریف کرده باشه...وقتی بشه همسرت هزار تا فکر میاد تو سرتبازم‌خودت میدونی...شایدم من اشتباه میگم

من نگرانیم فقط اینه ی وقت دختره آتوهایی ک ازم داره بخاطر لجبالی ب خانوادم نگه

زیبا همچون ماه🌚✨

من نمیدونستم اینا قبلا با هم تو رابطه بودم الانم با دختره ارتباط ندارم

عزیزم فقط یک جمله

سر عقل بیا ... دوستمم جریان تو بود گفتم نکن گفت نهههه تو که نمیدونی باهام حرف زده فلان گفته

همین دیشب اومد گفت غلط کردم

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی ردش کنم؟آخه خیلی پسر خوبیه

من حرفی ندارم

خودت باید فهمیده باشی ... 

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

۱۸

اوووووه‌ اینقدر فرصت داری...قشنگ فهمیدم‌سنی نداری و داری هیجانی تصمیم‌میگیری...برای تو فرصت زیاده...نخواه همه چیو خودت تجربه کنی...از تجربه کسانی که زود ازدواج کردن استفاده کن و به فکر پیشرفت باش...ناراحت نشی.بخاطر خودت میگم

آن که را ارزش دهی انسان بماند آرزوست...

اوووووه‌ اینقدر فرصت داری...قشنگ فهمیدم‌سنی نداری و داری هیجانی تصمیم‌میگیری...برای تو فرصت زیاده... ...

نه عزیزم ناراحت نمیشم میدونمم فرصت زیاد دارم ولی نمیدونم چرا از این یارو خوشم اومده

زیبا همچون ماه🌚✨

نه عزیزم ناراحت نمیشم میدونمم فرصت زیاد دارم ولی نمیدونم چرا از این یارو خوشم اومده

این ازدواج خوشی های اول رابطه رو با استرس ازت میگیره و چشم بهم بزنی اول زندگیت تو ترس و استرس و ناراحتی تباه شده...هم‌بخاطر روابط اون و هم ترس از آبروی خودت...

آن که را ارزش دهی انسان بماند آرزوست...