2777
2789
عنوان

دوس ندارم برم سرکار کاش شوهرم پولدار بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1752 بازدید | 62 پست
خوب الان مثلا زنی که دوست داره تو جامعه باشه دوست نداره ساعت ها تو خونه بشینه و هدف بچه داری نداره ب ...

نه منظور اسیر شدن به دست آقا نیست.  منظور اسیر شدن تو کارها و روابط دیگه هست.  مثلا یه زن خونه دار هم اسیر توقعات و انتظارات جامعه می شه.

من بچه ام مدرسه می رفت مدیر تو جلسه با یه حالت دعوایی و طلبکاری می گفت خانم های خونه دار بسه دیگه هر روز آرایش کردن و راه افتادن بیرون برای گردش و خوشگذرونی؟!!!! بشینید تو خونه و به درس و مشق بچه هاتون برسید!!  

(این یعنی زن تحصیل کرده قشر فرهنگی جامعه است تصورش از زن خونه دار یه زن نفهم و بی مسولیت هست که همیشه دنبال خوشگذرونی هست و اهمیتی به بچه اش نمی ده! )

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

نه منظور اسیر شدن به دست آقا نیست. منظور اسیر شدن تو کارها و روابط دیگه هست. مثلا یه زن خونه دار ه ...

ممن اون بالا هم گفتم که همگی اینا ربط داره به سطح شعور و فرهنگ آدما . مثلا اینکه ایشون میکن انتظارات مردا بخاطر زنای شاغل عوض شده خوب به من چه ؟ اون ربطی داره به سطح شعور اون آقایون .  درباره اسیر شدن هن همونطور که گفتم هر چیزی مزایا و معایب خودش رو داره. شما مثلا خانه دار باشی اسیر چهار تا دیواری اسیر عدم تحرک و روابط اجتماعی هیلی زیاد هستی عدم استقلال مالی هستی کارمند هم باشی زمان زیادی نداری ممکنه نتونی راحت خیلی اینور اونور بری گاهها خستگی جسمی داره . هر چیزی مزایا و معایب خودش رو داره . محیط کاری چ برای زن چه برای مرد باید معتدل باشه . اینکه نیست به معنی بد بودت کار کردن نیست و من خودم واقعا دوستش دارم. جامعه به هر دو گروه هم نیاز داره پس کلاهی به سر کسی نرفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.