2777
2789
عنوان

دوس ندارم برم سرکار کاش شوهرم پولدار بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1753 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این همه کار کن بیار تو زندگی ک شوهر راحت تر باشه ! حداقل اگه میخواستم کار کنم شوهر نمیکردم کاشش 😖

حالا برعکسش هم هست  شوهر می کنی ولی طرف زورش میاد پول بهت بده.  یه خانومی دیروز تاپیک زده بود می گفت شوهرم بهم پول می ده ولی تا حتی حساب 50 تومان از پول ها رو داره و ازم می پرسه پولی که بهت دادم چیکار کردی!

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

یکی شاغله دوست نداره یکی خانه داره میخواد شاغل بشه .کلا ناراضی هستیم .

برو عشق کن مستقلی .همون مرد پولدار هم باید کلی ناژشو بکشی رو حرفش‌حرف نزنی چون قراره اون تامینت کنه .ولی الان مستقلی کیف کن

حالا برعکسش هم هست شوهر می کنی ولی طرف زورش میاد پول بهت بده. یه خانومی دیروز تاپیک زده بود می گفت ...

دقیقا من تموم پول شوهرم دست خودمه هم حقوقش هم پس اندازش ولی حساب ریال ب ریالشو داره🫠

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی اعصابم خورده . وقتمم دست خودم نیس. هر جا میخوام یه روز برم باید التماس رییس کنم

ای بابا.   حق داری!   هم کار بیرون بکن.  هم کار خونه بکن.  هم اختیار پول و بیرون رفتنت نداشته باشی  دیگه خیلی زوره.  انگار برده داری جدید هست.   

اگه اختیار پول و اوقات فراغتت داشته باشی کار رفتن ارزش اون سختی کشیدن داره 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

یه جایی خوندم 

روتین روانی و جسمی ما خانوما شبیه آقایون نیست که نسبتا پایدار باشه 

ما به خاطر تغییرات مداوم هورمونی میزان انرژی و حال روحی مون بسیار متغیره در طول یه ماه 

واسه همین شغلایی که هر روزه هست مثل کارمندی به خانوما فشار زیادی میاره این سبک شغلا مناسب تره واسه آقایونه

کاش شرایط جوری میشد خانوما بتونن شغلایی داشته باشن که برنامه شغلی شون تحت کنترل خودشون باشه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
ب خودم میرسیدم . الان زشت معنی نداره . بابام پول میداد ب خودم میرسیدم دو تا عمل زیبایی کافی بود

خدا پدر خوبت برات نگه داره.  تو که همچین موقعیت خوبی داشتی با به شوهر بهتر چرا ازدواج نکردی؟ 

نه دیگه وقتی پولت خرج خونه میشه کار خونه هم باید نصف بشه که زمان داشته باشی برای خودت

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

چرا من عاشق کار کردنم تو خونه موندن خوب نیست آدم دق میکنه بس سرکله میزنه با بچه و چیزایی که دوس داره نمیتونه بخره اگه شوهر خیلی خیلی پولدار بود به قول شما آره ولی اکثر پولدارا دوربریاشون زناشون شاغل اوقت آدم باز دلش میگیره چرا اون سرکار نیست .منم خونه ام از دیشب پلکم چروک شده دیدم اعصابم خورد بخدا پول کرمم نمیمونه حداقل کرم ضدچروک بخرم بتر نشههه قدر کار بدون