2777
2789
دقیقاچراماقزوین رفتیم شهرمون نزدیک قزوینه دوسدارم برم قزوین اونقدرهم خوشگله یه پارک باراجین داره فوق ...

آره خیلی خووووشگله ولی اونجا خیلی شاهد اذیت دخترا توسط پسرا بودم 😢

همتون رو دوست دارم :)                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم کجامردمش هیزنیستن هیچوقت جمع نبدیم درموردمردمهاخوبع گلم هیزچشم همه جاهست به نظرم نمیشه کلی گفت ...

من که گفتم ۸۰ درصد 

پسرای جوون رو می گم 😝

وگرنه بقیه خیلی خوبن و اصلا تو کار هم دخالت نمی کنن

اکثر مردمشون هیز تشریف دارن 😤😤 همه شون نه ها ۸۰ درصد  من یه بار رفته بودم دو تا پسر افتاده ...

به نظر من كه اصلا اينجورى نيس من تا يه سنى قزوين بودم بعدم دانشجو شدم و كلى فاميل داريم اونجا كاملا مى شناسم 

اين هيزى رو تو هر شهرى ميتونى ببينى ولى اينكه ميگى ٨٠ درصد امكان نداره 

چون بافت شهر مذهبيه و معتقده 

شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا 
امکاناتش خوبه؟احساس غربت به ادم دست میده یا نه؟اخه بعضی شهرا آدم دلش توش میگیره

اره امکاناتش خوبه بلخره استان صنعتی هم ک هس

میشه مهون دلاتون یه صلوات خیلی نیازمندخدامم توروخداقسم😭
به نظر من كه اصلا اينجورى نيس من تا يه سنى قزوين بودم بعدم دانشجو شدم و كلى فاميل داريم اونجا كاملا ...

شاید.....

والا من رفتم پارک  کلی تیکه شنیدم 

دقیقاچراماقزوین رفتیم شهرمون نزدیک قزوینه دوسدارم برم قزوین اونقدرهم خوشگله یه پارک باراجین داره فوق ...

وای دل گرمم کردی با حرفات مخصوصا بازار رو همه جوره پایه ام

منم دوبار رفتم قزوین مردای پرووو زیاد دیدم که اذییت شدم یادمه سوار تاکسی شدم راننده کلی مزخرف گفت بعدم که پیاده شدم برم به کارم برسم باز تکرار شد راسش دیگه دلم نمیخواد برم اونجا

تمیزه ولی خونه و ایناش رو نمی دونم  نه فرهنگ نه من که رفته بودم کلی تیکه شنیدم پدرم دراومد 😣 ...

من تو قزوین زندگی میکنم تیکه خیلی کم شنیدم که البته فک کنم چیز عادی باشه چون همه جا ازین جوونا هستن که تیکه بندازن حتی تهران که پایتخته