آذری1 مدیر عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 294 عنوان قزوین واسه زندگی چه جوریه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 42507 بازدید | 149 پست چه جور شهریه مردمشون چه طورن و میشه توش زندگی کرد؟ 1397/01/22 | 19:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rahhha عضویت: 1397/01/10 تعداد پست: 2805 دقیقاچراماقزوین رفتیم شهرمون نزدیک قزوینه دوسدارم برم قزوین اونقدرهم خوشگله یه پارک باراجین داره فوق ... آره خیلی خووووشگله ولی اونجا خیلی شاهد اذیت دخترا توسط پسرا بودم 😢 همتون رو دوست دارم :)
مردادیم عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 2057 كجايي شما ؟ من تاكستان ابهر میشه مهون دلاتون یه صلوات خیلی نیازمندخدامم توروخداقسم😭
آذری1 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 294 تمیزه ولی خونه و ایناش رو نمی دونم نه فرهنگ نه من که رفته بودم کلی تیکه شنیدم پدرم دراومد 😣 ... ممنونم که نظرت رو گفتی
rahhha عضویت: 1397/01/10 تعداد پست: 2805 عزیزم کجامردمش هیزنیستن هیچوقت جمع نبدیم درموردمردمهاخوبع گلم هیزچشم همه جاهست به نظرم نمیشه کلی گفت ... من که گفتم ۸۰ درصد پسرای جوون رو می گم 😝وگرنه بقیه خیلی خوبن و اصلا تو کار هم دخالت نمی کنن همتون رو دوست دارم :)
جینگه عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 1912 اکثر مردمشون هیز تشریف دارن 😤😤 همه شون نه ها ۸۰ درصد من یه بار رفته بودم دو تا پسر افتاده ... به نظر من كه اصلا اينجورى نيس من تا يه سنى قزوين بودم بعدم دانشجو شدم و كلى فاميل داريم اونجا كاملا مى شناسم اين هيزى رو تو هر شهرى ميتونى ببينى ولى اينكه ميگى ٨٠ درصد امكان نداره چون بافت شهر مذهبيه و معتقده شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا
مردادیم عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 2057 امکاناتش خوبه؟احساس غربت به ادم دست میده یا نه؟اخه بعضی شهرا آدم دلش توش میگیره اره امکاناتش خوبه بلخره استان صنعتی هم ک هس میشه مهون دلاتون یه صلوات خیلی نیازمندخدامم توروخداقسم😭
panah1111 عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 1048 ما از اهواز به خاطر آلودگی میخایم بزنیم بیرون ولی استرس دارم نمیدونم چه جور شهریه شهر خیلی خوبیه اما اونحور که مردم اهواز گرم و صمیمی هستن مردم قزوین نیستن
rahhha عضویت: 1397/01/10 تعداد پست: 2805 به نظر من كه اصلا اينجورى نيس من تا يه سنى قزوين بودم بعدم دانشجو شدم و كلى فاميل داريم اونجا كاملا ... شاید.....والا من رفتم پارک کلی تیکه شنیدم همتون رو دوست دارم :)
آذری1 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 294 دقیقاچراماقزوین رفتیم شهرمون نزدیک قزوینه دوسدارم برم قزوین اونقدرهم خوشگله یه پارک باراجین داره فوق ... وای دل گرمم کردی با حرفات مخصوصا بازار رو همه جوره پایه ام
ati512 عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 6437 منم دوبار رفتم قزوین مردای پرووو زیاد دیدم که اذییت شدم یادمه سوار تاکسی شدم راننده کلی مزخرف گفت بعدم که پیاده شدم برم به کارم برسم باز تکرار شد راسش دیگه دلم نمیخواد برم اونجا
مردادیم عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 2057 وای دل گرمم کردی با حرفات مخصوصا بازار رو همه جوره پایه ام الهی عزیزمممممم😍 میشه مهون دلاتون یه صلوات خیلی نیازمندخدامم توروخداقسم😭
panah1111 عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 1048 تمیزه ولی خونه و ایناش رو نمی دونم نه فرهنگ نه من که رفته بودم کلی تیکه شنیدم پدرم دراومد 😣 ... من تو قزوین زندگی میکنم تیکه خیلی کم شنیدم که البته فک کنم چیز عادی باشه چون همه جا ازین جوونا هستن که تیکه بندازن حتی تهران که پایتخته
samindar عضویت: 1396/12/07 تعداد پست: 1442 شهر خوبیه ولی امکانات پایتخت رو نداره ولی از نظر آب و هوایی عالی هستنسبت به شهر های اطراف که من رفتم واقعا بعد پایتخت شهر خوبی هست