2777
2789
عنوان

چه زندگی مزخرفیه 😑😑😑

248 بازدید | 17 پست

باردارم و سرماخوردم بدجور شوهرمم شیفته دخترم مدرسه میره صبح ساعت پنج و نیم  بیدار شدم واسش صبحانه درست کردم ببره و بعد باز صبحانه دادم خونه بخوره و لباس تنش کردم کل شب هم نتونستم بخوابم باز الان باید پاشم کارای خونه انجام بدم بعدشم ناهار آماده کنم ☹️☹️☹️ جون ندارم سرپا وایسم 😑😑 تا شب همینجور میچرخم و کار دارم شبم نمی‌دونم کی بیهوش میشم باز صبح زود باید بیدار شم خسته شدم نیاز به یه هفته استراحت مطلق دارم واقعا☹️☹️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرما خوردی بیشتر استراحت کن کار خونه دیر نمیشه....ناهار یه غذای راحت بذار ،،، یا الان پاشو کارات رو کم کم بکن ناهار بذار بیستر هم بذار که دو وعده بخورید 

بعدازظهر دخترت اومد باهم بخوابید اتفاقا خواب بعدازظهر میچسبه

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
منم سی هفته ام عزیزم چون سرماخوردم خیلی اذیتم ☹️

انشالله زودتر خوب شی🙏خود بارداری سخته،سرما هم بخوری بدتر....خیلی مراقب خودت باش،من الان فقط به زایمان فکر میکنم ،ترس از زایمان وکارهای نکردم ....زایمانمم سزارینه،بهش فکر میکنم لرزم میگیره😬

سرما خوردی بیشتر استراحت کن کار خونه دیر نمیشه....ناهار یه غذای راحت بذار ،،، یا الان پاشو کارات رو ...

نمیتونم وقتی خونه ریخت و پاش هست و خونه ما ویلایی هست حیاط کثیف میشه کلا حس بدی پیدا میکنم باید تمیز کنم خوابمم خیلی کم شده روزا که اصلا خوابم نمیبره شبا فقط چند ساعتی می‌خوابم 

روزای دیگه چرا نمیخوابی؟

روزای دیگه هم دخترم رفت پا میشم صبحانه میخورم و ظرفا می‌شورم و جمع و جور میکنم و تمیز میکنم نزدیک ظهره و میرم سراغ ناهار چون دوازده دخترم میاد غذا آمادست 

روزای دیگه هم دخترم رفت پا میشم صبحانه میخورم و ظرفا می‌شورم و جمع و جور میکنم و تمیز میکنم نزدیک ظه ...

دخترت ساعت ۷ میره بعدش تو بخواب تا ۹ یا۱۰  بعدش پاشو ناهار بزار ظرفها رو بشور جمع و جور کن یا دخترت که از مدرسه امد سر ظهر بخواب بعد اینکه ناهارشو دادی  نخوابی صبح زودم بیدار شی واقعا تا آخر شب کسل میشی 

دخترت ساعت ۷ میره بعدش تو بخواب تا ۹ یا۱۰ بعدش پاشو ناهار بزار ظرفها رو بشور جمع و جور کن یا دخترت ...

الان سرماخوردم خیلی اذیتم دعا کن زودتر خوب بشم دکتر رفتم گفت کرونا هست میترسم چیزیم بشه 🥺🥺