باردارم و سرماخوردم بدجور شوهرمم شیفته دخترم مدرسه میره صبح ساعت پنج و نیم بیدار شدم واسش صبحانه درست کردم ببره و بعد باز صبحانه دادم خونه بخوره و لباس تنش کردم کل شب هم نتونستم بخوابم باز الان باید پاشم کارای خونه انجام بدم بعدشم ناهار آماده کنم ☹️☹️☹️ جون ندارم سرپا وایسم 😑😑 تا شب همینجور میچرخم و کار دارم شبم نمیدونم کی بیهوش میشم باز صبح زود باید بیدار شم خسته شدم نیاز به یه هفته استراحت مطلق دارم واقعا☹️☹️
سرما خوردی بیشتر استراحت کن کار خونه دیر نمیشه....ناهار یه غذای راحت بذار ،،، یا الان پاشو کارات رو کم کم بکن ناهار بذار بیستر هم بذار که دو وعده بخورید
سرما خوردی بیشتر استراحت کن کار خونه دیر نمیشه....ناهار یه غذای راحت بذار ،،، یا الان پاشو کارات رو ...
نمیتونم وقتی خونه ریخت و پاش هست و خونه ما ویلایی هست حیاط کثیف میشه کلا حس بدی پیدا میکنم باید تمیز کنم خوابمم خیلی کم شده روزا که اصلا خوابم نمیبره شبا فقط چند ساعتی میخوابم
روزای دیگه هم دخترم رفت پا میشم صبحانه میخورم و ظرفا میشورم و جمع و جور میکنم و تمیز میکنم نزدیک ظهره و میرم سراغ ناهار چون دوازده دخترم میاد غذا آمادست
روزای دیگه هم دخترم رفت پا میشم صبحانه میخورم و ظرفا میشورم و جمع و جور میکنم و تمیز میکنم نزدیک ظه ...
دخترت ساعت ۷ میره بعدش تو بخواب تا ۹ یا۱۰ بعدش پاشو ناهار بزار ظرفها رو بشور جمع و جور کن یا دخترت که از مدرسه امد سر ظهر بخواب بعد اینکه ناهارشو دادی نخوابی صبح زودم بیدار شی واقعا تا آخر شب کسل میشی