2777
2789

یه مصاحبه از ناتالی پورتمن دیدم که میگه باباش متخصص ناباروریه و تو مدرسه ازش پرسیدن که شغل بابات چیه گفته بابام زنارو حامله میکنه 😂معلم یا مدیر زنگ زدن به مامانش که شغل شوهرت دقیقا چیه

حالا من پدرم وکیله ، کلاس اول معلمم پرسید ، من گفتم بابام با خلافکارا کار میکنه🤣

بنده خدا هر وقت میومد مدرسه همه وسیله هارو سفت میچسبیدن که یه چیزی بلند نکنه ،خدا از تقصیراتم بگذره😂

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هردو مورد 🤣🤣

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
عقل نداشتم دیگه 😂

من کوچیک بودم خونمون نزدیک زندان بود یه روز نمایشگاه لوازم ندانیا رو گذاشتن و یه لباس ست زندانی از اونا که عکس ترازو روشون داشت 

و من هر وقت از اونجا رد میشدم ارزوم این بود پولامو جمع کنم برم یه دست از اون لباسای ست برا بابام بخرم تنش کنه 

عقل نداشتم دیگه 😂

تو فیلم دروغگو دروغگوی اون آقاعه هم تو دوبله فارسی پسرش میگفت بابام کفیله اصرار هم داشت که بله بابام کفیله

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

من کوچیک بودم خونمون نزدیک زندان بود یه روز نمایشگاه لوازم ندانیا رو گذاشتن و یه لباس ست زندانی از ا ...

🤣🤣🤣وای عجب بچه ای بودی

تو فیلم دروغگو دروغگوی اون آقاعه هم تو دوبله فارسی پسرش میگفت بابام کفیله اصرار هم داشت که بله بابام ...

😂کفیل