2777
2789

پزشکان و متخصصین نی نی سایت که چند روز پیش میگفتین مادرایی که به بچه ها انتی بیوتیک میدن ظالمن

فلان کشور اروپایی منع کرده فروش ازادش رو

و بچه هایی که انتی بیوتیک میخورن بدنشون به درمان مقاوم میشه و...

حربای شما کاملا درست

ولی الان پسر من گلوش پر چرکه شبا تو خواب سرفه میکنه هیچ علائم دیگم بجز خلط گلو نداره چند بار دیگم اینجور شده سفیکسیم داده دگترش حتی گفت بدون نسخه هم میشه بگیرم

اگه ندم کم کم عفونت شدید میشه و کل بدنشو میگیره تب میکنه عفونت وارد ریه هاش میشه و ده روزی منو خودش بیچاره میشیم

الان بیاین راه حل بدین ببینم من چیکار کنم بجای سفیکسیم خریدن

.

جوشانده آویشن

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر ظریفی پزشک‌ کودکان:

خلط چیه و چرا بعد از سرماخوردگی زیاد میشه؟

وقتی سرما می‌خوریم 🤧 بدن برای بیرون انداختن ویروس و میکروب‌ها، مخاط بیشتری تولید می‌کنه.

این مخاط که با سلول‌های مرده و گلبول‌های سفید قاطی شده، همون چیزیه که بهش می‌گیم خلط. پس خلط یه چیز عجیب و غریب نیست آخر همه گلودردها و سرماخوردگی ها خلط تولید میشه. 

🧪 خلط از چی درست شده؟

از آب، پروتئین‌های چسبناک، سلول‌های مرده و میکروب‌ها.

🎨 رنگ خلط چی میگه؟

⚪️ شفاف یا سفید: سرماخوردگی ساده

☑️خاکستری: روزهای بعدی سرماخوردگی که ترشحات غلیظ شدند

🟡 زرد: بدن داره با عفونت می‌جنگه

🟢 سبز: ممکنه عفونت باکتریایی(چرکی) باشه و ویزیت لازمه

🔴 قرمز یا صورتی: ممکنه خون باشه و حتما ویزیت لازمه

🍯 چی کمک می‌کنه خلط زودتر بره؟

قطره یا اسپری بینی

مایعات زیاد و سوپ ☕️

بخور یا دوش آب گرم 🌫

پرهیز از دود سیگار و اسفند 🚭

اگر خلط سبز بیش از ۲-۳ روز طول کشید ویزیت لازمه.

اگر خلط خونی شد ویزیت لازمه.

نکته مهم: نباید تلاش کنیم با دارو آبریزش را بند بیاریم چون ترشحات غلیظ میشه و احتمال عفونت سینوس و گوش بیشتر میشه بلکه بهتره با مصرف قطره و اسمری و دوش آب گرم و ... بینی را پاک نگه داریم تا ترشحات نمونند و غلیظ نشن.

بنابراین🔚

زین پس نمیگید حالش داره بدتر میشه خلط داره

میگیم داره میره به سمت بهبودی چون خلط داره.

زین پس به خلط نمیگیم چرک. چرک یعنی خلطی که سبز یا قهوه‌ای، کدر و بدبو هست و در واقع به خلط چرکی که با باکتری تولید شده میگیم چرک. آبریزش شفاف و سفید اسمش چرک نیست. 

هیچ دکتری معجزه نمیکنه که عجی مجی سرماخوردگی خوب بشه ولی میتونه اشتباهی بهتون آمپول دگزا بره که یهویی فکر کنید خوب شدین و اووووف عجب دکتری!!!! بعدا با سینوزیت و عفونت گوش و هزار تا دردسر دوباره برگردین.

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

من دادن انتی بیوتیک بدون نسخه رو کاملا ممنوع میدونم

اما راجب گلوش کی گفته آنتی بیوتیک نباید داد؟

آیا اون شخصی ک بهت گفت نده خبر داره از اندوکارتیت؟خبر داره عفونت درمان نشده ممکن به قلب بزنه و بچه تا آخر عمر مشکل قلبی پیدا کنه؟

توروخدا اگر میخواید مشورت کنید با آدم باسواد آگاه مشورت کنید

دکتری که درسشو خونده میگه بده.

شما میگی مامانا گفتن نده؟🙄🙄

اگه میتونه اب و نمک رقیق غرغره کنه..

اگه بتونه از بینی بکشه داخل و تف کنه که خیلی بهتره..

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اگر خلطش سبزه و بیشتر از سه روز طول کشیده ببرش دکتر 

اگر دکتر آنتی بیوتیک نوشت اون وقت مجازی که بهش بدی

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
دکتر ظریفی پزشک‌ کودکان:خلط چیه و چرا بعد از سرماخوردگی زیاد میشه؟وقتی سرما می‌خوریم 🤧 بدن برای بیر ...

پسر من الان خلط زرد رنگ داره

شش سالشه از دوسالگی همینه اول خلط داره بعد ابریزش بعد تب میکنه و میوفته تو جا

بعد وقتیم ک خلط داره اکثرا شبانه مشخص میشه چون هم گلوش میگیره هم سرفه میکنه دیشب اینقد سرفه کرد بالا اورد

.

هرچی دکترش میگ انجام بده 

اینجا رو بیخیال  

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

منم چندساله انتی بیوتیک نمیدم ولی باید زرنگ باشی  که بتونی انتی رو حذف کنی

باید سریع بجنبی

من تا کوچیکترین علامتی از سرماخوردگی یا ویروس می بینم دست بکار میشم وگرنه کهنه بشه جواب نمیده

من عسل و ابلیموی طبیعی قاطی میکنم بعد جوشانده پونه ولرم شده میریزم روش طعمش عالی میشه 

روزی سه لیوان میدم

آب هویج میدم

روز اول مایعات بقدری میدم هر یک ساعت برن دسشویی

سرخکردنی هم کلا نمیدم

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

امضات👍😂

😁

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

وای به حرف نی نی سایت گوش نده ببر متخصص ببین چی میگه دکتر بچه هام همیشه میگفتدو سه روز صبر کن اگه بهتر شد آنتی بیوتیک بده بازم بعضیا خلط که دارن نیازه بخورن نی نی سایتیا مگه دکترن