2777
2789
عنوان

الان من انتی بیوتیک ندم پس چیکار کنم اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 34 پست
پسر من الان خلط زرد رنگ دارهشش سالشه از دوسالگی همینه اول خلط داره بعد ابریزش بعد تب میکنه و میوفته ...

داروشو بده می زنه خدای نکرده به گوشش پرده گوشش پاره میشه

بعدهم نشاسته خوبه برای گلودرد 

سیرراتودوغ رنده کن نیم ساعت بمونه صاف من سیرشو بریز بیرون اگرنمیخوره 

همون وسیررابده البته سیراب ریزش بینیشو شاید بیشتر کنه که عفونتها میادبیرون 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

من تهرانپادسم پیش ناطقیان میبرم اونم خیلی خوبه ولی خیلی دیر وقت میده و همیشه سرش شلوغه

نمیگم دکتر شما بده ولی این دکترا داروهایی میدن که بیشتر پایه گیاهی داره و اگه لازم باشه انتی بیوتیک هم میدن.یعنی در هر دوزمینه تخصص دارن به خصوص اقای دستجردی

به خاطر نگرانیتون از حرف خانمای اینجا گفتم

من پسرم الرژی داشت تا هفت سالگی تمام زمستون تو مطب دکتر بودم ودائم انتی بیوتیک مصرف میکرد.پزشکش میگفت انتی بیوتیک بده ولی این عفونت بمونه بدتره

هفت سالگی بردم پیش اقای منتظر و ایشون دو نوبت حجامت کرد.به جرات میگم اون سال فقط یه بار سرما خورد

البته حجامت برای کودکان با بزرگترها فرق داره.شبیه چند خراش کوچیکه.انگار یه خَنج کمی افتاده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تقصیر خودته که دکترو گذاشتی از متخصصای نی نی سایت ویزیت گرفتی😂

ببر دکتر بچه رو

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
زنگ زدم‌دکترش دو هفته دیگ وقت میده زنگ زدم درمانگاه میگه پس فردا بیار نوبتامون پرهی لحضه فکر کردم خو ...

بدون نسخه نباید انتی بیوتیک داد

در شرایط خاص انتی بیوتیک داده میشه

باید منشع بیماری تشخیص داده بشه و …