2777
2789
عنوان

پسرم الان بیدارشدو متوجه رابطه من و پدرش شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4644 بازدید | 95 پست
نمیدونم عزیزم بستگی ب خود پسرت داره بعضیا درک میکنن و فق وقتی بشنون حس بد میگیرن بعضیا هم کلا از پدر ...

اخ اخ خیلی بدشد باورت میشه صبح ک میخام صداش بزنم بره مدرسه روم نمیشه نگاش کنم😏

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
وای بچه ها ک بزرگ میشن چقد سخته. منم دخترم ۱۳ سالش تابستون ها ک همیشه بیدار تا نصف شب به قول شما اص ...

چقدر دلاتون پره😂

دارم به فکر فرو میرم ۱۶ سالمه تقریبا هر شب از ساعت ۱ تا خود صبح بیدارم بنده خدا مامان بابام🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂 من بچه تر که بودم نمیدونستم باید بگیرم بخوابم همیشه تا صبح بیدارالان میبینم مامان بابام چه زجری ...

خیلی نامردی کردی😅😅

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

من پونزده شانزده سالم بود 

اتاق پدر و مادرم بغل اتاق من بود 

بعد یهو ساعت سه اینا پاشدم رفتم آب بخورم صداشون رو خیلی ضعیف شنیدم راستش 

اما برام مهم نبود

گفتم عه دارن ...میکنن

نه فکری نه چیزی خوابیدم 

برام اصلا مهم نبود 

نمی‌دونم چرا 😅😂ولی خب برام چیز نرمالی بود 

من حس میکنم پسرتون چون الان کامل می‌دونه این مسئله رو آسیبی نبینند و ...

بابا بزرگه دیگه مام تو این سن دیگه بعضی اوقات میفهمیدیم اشکالی نداره که زنوشوهرین فقط خواهشا در اتاق ...

دراولین فرصت در میذاریم 

خیلی واجبه

اونکه اره صدا مال هرکس باشه آدمو به هم میریزه ولی خب اونقدر جدی نیست فوقش آدم درک می‌کنه می‌ره دورتر ...

اصلا نمیتونم درک کنم و تا سالها یادم میمونە

حتی اگە فقط شک کردە باشم...

حمام باز بهترە...

مامان باباها واقعا باید خیلییی هوشیار باشن،میبینی یکی روحیاتش مثل منە اذیت میشە

خدا برات نگه داره منم یه پسر ده ساله دارم با یه 16ساله اما خیلی مراعات میکنم

بخدا منم خیلی خیلی خیلی دقت میکنم ده بار باچراغ گوشی چک کردم دیذم هردو خواب عمیقن بهرحال ما مادرا خیلی تیزیم برا این موارد

انگار همچی یهوییی شد

وای چە لحظەی بدی بودە🥲ولی فکرنکنم براش مهم بودە باشە و متوجە شدە باشەفردا باز کمرشو ماساژ بدە پیروک ...

همسرم  الان رفت سرکار ۱۵روزدیگه میاد 😏

چقدر دلاتون پره😂دارم به فکر فرو میرم ۱۶ سالمه تقریبا هر شب از ساعت ۱ تا خود صبح بیدارم بنده خدا مام ...

باورکن دخترا تو این موارد خیلی بهترن 

من پونزده شانزده سالم بود اتاق پدر و مادرم بغل اتاق من بود بعد یهو ساعت سه اینا پاشدم رفتم آب بخورم ...

انشاءالله 😞