2777
2789
عنوان

پسرم الان بیدارشدو متوجه رابطه من و پدرش شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4635 بازدید | 95 پست
به عنوان یه دختر ۱۶ ساله میگم اگه تو این شرایط بودم صد درصد می‌فهمیدم مامانم بابام دارن یه کاری میکن ...

مرسی عزیزم کاش همینجور باشه 

پسرمنم خیلی بچه عاقلیه ولی خودم حس خوبی ندارم

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه پسرا درکشون ازین موضوع کمه دخترا دوست دارن مامان باباشون کنارهم باشن و .... ولی پسرا مدلشون ...

وای بچه ها ک بزرگ میشن چقد سخته. منم دخترم ۱۳ سالش تابستون ها ک همیشه بیدار تا نصف شب  به قول شما اصلا نمیشه لباس کانل درآورد  چون ممکن یهو بیاد تو 

به هزار بدبختی باید اینا رو خوابوند

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بنظرت تو روحیه اش اثر میذاره اخه مجدد اومد خوابید و اصلا واکنش نشون ندادبه اینکه گفتم پدرت کمرش درده ...

نمیدونم عزیزم بستگی ب خود پسرت داره بعضیا درک میکنن و فق وقتی بشنون حس بد میگیرن بعضیا هم کلا از پدر و مادر متنفر میشن ولی شما پسرت بزرگه شاید درک کنه ولی خیلی حس بدیه

درسته شما میگین تو سکوت بوده و تاریک بازم ر....رو متوجه میشن

وای بچه ها ک بزرگ میشن چقد سخته. منم دخترم ۱۳ سالش تابستون ها ک همیشه بیدار تا نصف شب به قول شما اص ...

😂😂 من بچه تر که بودم نمیدونستم باید بگیرم بخوابم همیشه تا صبح بیدار

الان میبینم مامان بابام چه زجری کشیدن این سالا 

بچە نیست پسشوهرت نباید میگفت نیابچەت خودش باید نمیومد اصن...

اون نمیدونست ما تو اناق خوابیدیم 

اخه ما تو سالن همه زیرکولر میخابیم ما جنوبیم هنوز کولر روشنه اتاقا کولر ندارن بچه ها ک خوابیدن رفتیم اتاق خواب....

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
من سی سالمە هنوزززز هم اگە کوچکترین صداییییی بشنوم بهم‌میریزم

اونکه اره صدا مال هرکس باشه آدمو به هم میریزه ولی خب اونقدر جدی نیست فوقش آدم درک می‌کنه می‌ره دورتر میخوابه من خودم تو شرایط قرار نگرفتم ولی خب دیدم که مامانم سر صبح می‌ره حموم نیم ساعت بعدشم بابام ولی خب دیگه عادیه

من سی سالمە هنوزززز هم اگە کوچکترین صداییییی بشنوم بهم‌میریزم

منم مث شما بوذم و هستم

بابا بزرگه دیگه مام تو این سن دیگه بعضی اوقات میفهمیدیم اشکالی نداره که زنوشوهرین فقط خواهشا در اتاقتونو زودتر درست کن اینکه ازروی صدا یا حرکت خاصی متوجه بشن رابطه دارین با اینکه ببینن خیلی متفاوته پس خواهشا زودتر یه حریم شخصی قائل شین 

نگرانم نباش فهمیده که فهمیده ماشالا بزرگه دیگه عقلش میرسه 

وای بچه ها ک بزرگ میشن چقد سخته. منم دخترم ۱۳ سالش تابستون ها ک همیشه بیدار تا نصف شب به قول شما اص ...

بدبختی اینه ک هیج جا هم نمیرن بمونن نه خونه مامانم ن خونه مادرشوهرم 

همیشه بیخ ریشمون هستن یه پسر۱۰ ساله و ۱۶ساله دارم 

تازه من میگم دختر خیلی خوب و بهتره 

اون نمیدونست ما تو اناق خوابیدیم اخه ما تو سالن همه زیرکولر میخابیم ما جنوبیم هنوز کولر روشنه اتاقا ...

وای چە لحظەی بدی بودە🥲ولی فکرنکنم براش مهم بودە باشە و متوجە شدە باشە

فردا باز کمرشو ماساژ بدە پیروکسیکام بزن براش بلکە فکر کنە الانم‌همین بودە