2777
2789
عنوان

پسرم الان بیدارشدو متوجه رابطه من و پدرش شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4635 بازدید | 95 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۶سال و کاملا ب سن بلوغ رسیده

به عنوان یه دختر ۱۶ ساله میگم اگه تو این شرایط بودم صد درصد می‌فهمیدم مامانم بابام دارن یه کاری میکنن ولی خب اصلا چیزی نیست که اذیتم کنه یه چیز نرمال تو زندگیه شاید اولش یه جوری بشم ولی اصلا مسئله مهمی نیست کم کم فراموش میشه

قطعا فهمیده ولی اون خودش الان بالغه پس مشکلی ایجاد نمیکنه و میدونه که برای شما یه نیاز ضروری حساب میشه 

کاش دنیایی بسازیم که همه با هر عقیده هر پوشش هر مذهب و هر نظر آزادی داشته باشند

عزیزم نمیخوام نگرانت کنم ولی کاملا متوجه شده

بنظرت تو روحیه اش اثر میذاره 

اخه مجدد اومد خوابید و اصلا واکنش نشون ندادبه اینکه گفتم پدرت کمرش درده کیسه ابگرم میبرم براش ....البته غروبی هم همسزم از دردکمر شاکی بود

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
بنظرت تو روحیه اش اثر میذاره اخه مجدد اومد خوابید و اصلا واکنش نشون ندادبه اینکه گفتم پدرت کمرش درده ...

بستگی داره 

من وقتی ۱۶ سالم بود ساده بودم باور میکردم

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

سوال اینجاست چرا میومده سمت اتاق

عزیزم من خیاطم اتاقی ک کمد لباسا بوده رو خیاط خونه کردم کمدلباسای پسرام تو اتاق خواب ماس اینم میخاسته شلوار عوض کنه ...اخه من بعضی شبا متوجه میشم نصف شبا تو خواب نیاز داره شلوار یا لباس زیرش عوض کنه بهرحال هرکی پسرتواین سن داره کاملا متوجه حرف من میشه

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
بنظرت تو روحیه اش اثر میذاره اخه مجدد اومد خوابید و اصلا واکنش نشون ندادبه اینکه گفتم پدرت کمرش درده ...

به نظرم خیلی مهم نیست چون بزرگ شده همه چیو می‌دونه درک می‌کنه حقیقتا اگه خودم بودم واقعا برام مهم نبود فقط سعی میکردم شبا اطراف اتاقشون آفتابی نشم

من خودم ۱۶ سالمه تا الان متوجه رابطه شوند نشدم ولی خب چون شبا درس میخونم متوجه حموم رفتن مامانم سر صبح میشم که خب میفهمم چرا حالا هرچند بهونه بیارن فقط یه بار در حد کرم ریختنن پاپیچشون شدم وگرنه واقعا خیلی اهمیت نداره

عزیزم متوجه شده احتمال زیاد و چیز طبیعیه منم متوجه رابطه پدر مادرم تو سن پایین تر شده بودم

متاسفانه پسرا درکشون ازین موضوع کمه 

دخترا دوست دارن مامان باباشون کنارهم باشن و .... ولی پسرا مدلشون فرق داره