2777
2789
عنوان

دیگه حرف بد شنیدن راجع به پشت کنکوری بودنم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 57 پست
آزاد قبول شم میرم خونواده م خونواده ی خوبین در اصل؛ مشکل من اینه که کااااااااملااااااا مثل یه خونواد ...

گلم بیخیال حواشی شو تو یه هدف داری پس باید برای رسیدن بهش همه تلاشتو کنی اگر نمیتونی بیخیالش شو

اولش گوشیتو بده به خانواده ات بعد برو کتابخونه یا پانسیون بکوب بخون تو از رقبا خیلیم جلوئی چون چندسال تجربه داری اگر این دوتا کار رو انجام بدی هدفت نشدنی نیست 

اگر انگیزه انجام این کارهارو نداری پس هدفت واقعی نیست اون چیزی نیست که تو زندگی بهش نیاز داری 

هدف واقعی چیزیه که بهت شور و شوق بده چیزی که حاضر باشی سسخای هارو تحمل کنی به خاطرش 

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

اگه رشته تاپ میخوای ارزشش رو داره بمونی. پسر عمه خودم با29 سال سن بعد از فوق لیسانس اومد کنکور تجربی ...

آره واقعا با خبرم با پارتنرم صحبت میکنم کلی بهم انگیزه میده کلی دلگرمی میده ولی خب نمیدونم میخواستم ببینم دخترای اینجا هم مشکل منو دارن؟

میدونم اینجا آقا زیاده ولی واقعا به خودم میگم نه هرکی اکانت دختر داره پس دختره و میخواستم ببینم بقیه دخترا هم مثل من هستن یا نه

باز مرسی از دلگرمی شما

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم بیخیال حواشی شو تو یه هدف داری پس باید برای رسیدن بهش همه تلاشتو کنی اگر نمیتونی بیخیالش شواولش ...

آره بالاخره هر راهی یه راه حلی داره

منم واقعا رتبه اینام بد نیست 

مشکل من اینه که مثلا میگم خب مثلا من رتبه م خوبه که یهو خانواده م میگن فایده نداره این همه سال طول کشید بهش برسی

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

آره بالاخره هر راهی یه راه حلی دارهمنم واقعا رتبه اینام بد نیست مشکل من اینه که مثلا میگم خب مثلا من ...

چه اهمیتی داره چی میگن تو یه خانم دکتری و لول و شخصیتت بالاتر از این خاله زنک بازیاست دیکران ممکنه هر حرفی بزنن مهم تویی که به هدفت برسی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

میاری دختر ریلکس باشمن با ۲۵۰۰۰ منطقه یک خیلی امیدوارم پرستاری ازاد شهرستان کوچیک میارم🤣بعد تو ناام ...

من پارسال اینا پرستاری آزاد رو چند بار آوردم خواستی بپرسم برات 

منم منقطه یکم پرستاری آزاد رو هم از یه شهر کوجیک آوردم دو سال پیش اینا خواستی بگم از استرس یکم دربیای اون موقع افزایش ظرفیتا از الان کمتر بود 

اینکه میگم خواستی بگم چون باید برم پیدا کنم رتبه مو

آره واقعا با خبرم با پارتنرم صحبت میکنم کلی بهم انگیزه میده کلی دلگرمی میده ولی خب نمیدونم میخواستم ...

من خودم دخترم و میدونم چقدر روحیه حساسی داریم به نظرم حمایت خانواده تو اینجور شرایط خیلی مهمه ولی کسایی هم بودن که به اصطلاح ارتش تک نفره بودن راجب رابطه هم خیلی مواظب باش تا ازش ضربه نخوری چون الان روحیت حساس تره. خواهش میکنم گلم

کاش دنیایی بسازیم که همه با هر عقیده هر پوشش هر مذهب و هر نظر آزادی داشته باشند

من پارسال اینا پرستاری آزاد رو چند بار آوردم خواستی بپرسم برات منم منقطه یکم پرستاری آزاد رو هم از ی ...

میشه برام ببینی دورت بگردم اگر وقتشو داری اگر نه بخواببب

من شدم ۲۵۰۰۰ منطقه یک میدونی پرستاری یا مامایی ازاد شهرستانای کوچیک میخواستم مثل لار لامرد جهرم فسا ابهر یا … بم و اینا

همه میگن پرستاری نه اما مامایی شانس داری

چه اهمیتی داره چی میگن تو یه خانم دکتری و لول و شخصیتت بالاتر از این خاله زنک بازیاست دیکران ممکنه ه ...

مثلا من ترم اول دوم اینای پزشکی تعهدی باشم از نظر شما خانوم دکترم؟

دوست پسرم بنده خدا همین الان میگه تو خانوم دکتر منی 

ولی من میگم آخه مردم به یه ترمک میگن خانوم دکتر؟

واقعا خودمو در اون حد نمیبینم راستش

البته جوابا هنوز نیومده نمیدونم خودمم قبول شدم یا نه

مثلا من ترم اول دوم اینای پزشکی تعهدی باشم از نظر شما خانوم دکترم؟دوست پسرم بنده خدا همین الان میگه ...

مردم مردم مردم 

مردم برن به جهنم هر چی دلشون میخواد بگن 

ولی بله از لحاظ پرستیژ اسمت خانم دکتره هیچکسم نمیتونه منکرش بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام ببینی دورت بگردم اگر وقتشو داری اگر نه بخوابببمن شدم ۲۵۰۰۰ منطقه یک میدونی پرستاری یا ماما ...

اتفاقا اصلا خیلی خوشحال میشم به همجنس خودم کمک کنم 

آره برات میبینم میگم بهت همینجا 

من شهر کرمان قبول شده بودم پرستاری آزاد چند سال پیش 

ولی رتبه اینامو یادم نیست چون مال چند سال پیش هم هست اوکیم بگم چون شناسایی نمیشم 

من خودم دخترم و میدونم چقدر روحیه حساسی داریم به نظرم حمایت خانواده تو اینجور شرایط خیلی مهمه ولی کس ...

نه بابا رابطه م از خیلیییییی وقت پیشه خیلی پسر گل و ماهیه واقعا خیلی هوامو داشته

و آره دخترا حس میکنم تواین شرایط خیلی حساس تر میشن رو اینچیزا نمیدونم البته شاید بقیه از من قوی تر باشن

مردم مردم مردم مردم برن به جهنم هر چی دلشون میخواد بگن ولی بله از لحاظ پرستیژ اسمت خانم دکتره هیچکسم ...

وای مرسی از این حرفت خیلی فکرمو درگیر کرده بود که الان نتایج بیاد و من پزشکی تعهدی تهران قبول شده باشم خب جای دیگه پزشکی تعهدی رو نمیتونم بزنم وگرنه میزدم باز قراره بگن تو پشت کنکور بودی چند سال پزشکیت فلانه

نه بابا رابطه م از خیلیییییی وقت پیشه خیلی پسر گل و ماهیه واقعا خیلی هوامو داشتهو آره دخترا حس میکنم ...

خدانگهش داره برات.ایشالا بیام تاپیک قبولیت

کاش دنیایی بسازیم که همه با هر عقیده هر پوشش هر مذهب و هر نظر آزادی داشته باشند

اول صبح که نمیاد یهو ۱ بعد از ظهر میگن

مگه قراره بیاد وای شما از کجا شنیدی؟