2777
2789
عنوان

دیگه حرف بد شنیدن راجع به پشت کنکوری بودنم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 57 پست
به نظرت امکانش هست من امسال با ۲۵۰۰۰ بیارم؟

ببین اینو باید صبر کنی بپرسم برات از دوست پسرم 

دوست مشاور خیلی خیلی داره خودشم خیلی میدونه از کنکور و مشاوره 

من فقط از کنکور خودم میدونم رینج رو نمیدونم راستش

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اینو باید صبر کنی بپرسم برات از دوست پسرم دوست مشاور خیلی خیلی داره خودشم خیلی میدونه از کنکور ...

نه عزیزم زحمتت میشه بیخیال نتایج بیاد با واقعیت رو به رو میشم🤣

نه عزیزم زحمتت میشه بیخیال نتایج بیاد با واقعیت رو به رو میشم🤣

ایشالا که قبولی سیسی 

ولی خب زحمت هم نبود خوابه الان طفلک 

ولی خب چیزی هم نمونده به اعلام نتایج ایشالا که میشه و میتونی

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

نه نیست چند سال کمترم

اگر هدفت پزشکیه دورت بگردم حتی اگر تعهدی هم آوردی ارزششو داره به خودت سخت نگیر همین تعهدی اوردن هم ادم باید خودشو بکشه تا بیاره

اگر هم خدای نکرده یه درصد نیاوردی باز بشین بخون توانشو داری سنتم‌ کمه 

من امسال میرفتم کتابخونه یه خانومی بود پرستار بود انصراف داده بود نشسته بود برای پزشکی میخوند شما که جا بچه اونی

سنت زده بودی ۲۵ برای همین گفتم اگر دیگه ۴ سال موندی دیگه نمون

نه سنمو نمیدونم چجوری زدم یه بار با یه دوستم این اکانتو زدم خودم زیاد آشنایی نداشتم با اینجا 

ولی آره 

قبول نشم مجبورم بمونم نمیدونم

اگر هدفت پزشکیه دورت بگردم حتی اگر تعهدی هم آوردی ارزششو داره به خودت سخت نگیر همین تعهدی اوردن هم ا ...

والا من که از خدامه پزشکی تعهدی بیارم 

ولی باید بیارم دیگه 

قشنگ اگه جز تهران جای دیگه رو میتونستم بزنم تعهدیشو هم میزدم 

میرفتم با دوست پسرم همونجا هم ازدواج میکردم باهاش 

مشکل قبول شدنشه T_T