2777
2789
عنوان

دخترای مجرد ازتون خواهش میکنم تو انتخاب پسر تو فضای مجازی دقت کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 39 پست
اره میگفت ببینمت خداروشکر نرفتم سر قرار و زود متوجه شدم

آره خدایی اینا معلوم نیست چه فکری دارند زمانش برات کوتاه بوده باز و  چقدر حالا دلم به حال دخترش سوخت 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد خودم افتادم همسرم گفت ۵سال دیگه میتونم بیام خواستگاریت . بماند که ۵سالش شد ۶سال و اومد و ازدواج ...

احتمالا عاشقش بودی منم ۵ سال به پای یکی بودم گفت ۴ سال دیگه هم باید صبر کنی تا دانشگاهم تموم بشه ولی خداروشکر عاقل بودم فهمیدم بخاطرش دو مورد از خواستگار های خوبم رو رد کردم و بهتر بود تموم میکردم باهاش چون اون پسره اگه ۳۰ میشد هم میرفت دختر ۲۰ ساله میگرفت ولی دختر چی؟؟؟؟؟؟؟؟

شرایط دختر و پسر فرق داره

آره خدایی اینا معلوم نیست چه فکری دارند زمانش برات کوتاه بوده باز و چقدر حالا دلم به حال دخترش سوخت

دخترش موهاش زرد انقد مظلوم بوو حتی از خونش عکس گذاشته بود وضعیت چندان جالبی نداشتن

بهم میگفت ۱۱ میلیارد سرمایه دارم و هزارتا دروغ...

احتمالا عاشقش بودی منم ۵ سال به پای یکی بودم گفت ۴ سال دیگه هم باید صبر کنی تا دانشگاهم تموم بشه ولی ...

واقعا شرایط دختر با پسر فرق میکنه . دختر تا یه سنی براش خواستگار خوب میاد . 

ولی پسرا هم گناه دارن . اونم شاید دلش میخواسته باهات ازدواج کنه . ولی ازدواج کردن پول میخواد ، ضمن اینکه دانشجو بود و هنوز شغل تضمین شده ای هم نداشت  😭 دلم برای اون پسره سوخت .

ولی تو هم حق داشتی . از بلاتکلیفی خسته بودی .

اصلا این سبک مخ زنی از همون اول زارت قول ازدواج میدن دیگه واسه پیرمرداست خیلی قدیمی شده .

این همون اولش اینو نگفت خیلی دروغ بافید منی که به کسی باور ندارم بهش باور کردم انقد قسم میخورد

دخترش موهاش زرد انقد مظلوم بوو حتی از خونش عکس گذاشته بود وضعیت چندان جالبی نداشتنبهم میگفت ۱۱ میلیا ...

اعصابم خورد شد بچه ها گناهی ندارند 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
نه نمیخوام به زنش بگم ایشالا که خدا شوهرش رو به راه راست هدایت کنه دخترش خیلی خوشگل بود دلم براش سوخ ...

نگو هیچوقت ب زن گناه داره منم تجربه این چنینی دارم ولی ب زنش نکفتم