2777
2789

حالم از فضای مجازی به هم خورد یه ماهه با یکی حرف میزدم گفت یه ماه دیگه میام خواستگاریت آقا حرف زدیم و حرف زدیم قیافش ۲۸ می‌خورد بهم گفت ۲۴ سالمه

امروز داداش کوچیکش رو تگ کرده بود اینستا رفتم داخل پیج داداش کوچیکش فهمیدم اینی که باهاش میحرفم چندتا پیج قدیمی داره  متاهله و یه دختر داره گفته دخترم چطوره با کلی عکس و اینا نمیذاشت با خونوادش آشنا بشم خیلی دروغ بافید  ....

حالم خیلی بده متاسفانه منتظر فردام برینم  بهش 

توروخدا تو فضای مجازی نه عاشق بشین نه آشنا!

الان ازدواج و اعتماد خیلی سخت شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقن منم خواستم الان این تاپیک رو بزنم. واقن این روزا نمیشه به کسی اعتماد کرد. من اعتماد کردم کلی براش عکس فرستادم اونم یه کارایی کرده الان مث سگ میترسم دارم میمیرم 

🖤ای خدایا به آرزوی من نگاه کن 💔آرزوم اینه از ‌شهرمون برم و دیگه اینجا برنگردم. اینجا افسرده شدم بزرگترین آرزومه. توروخدا برام صلوات بفرستید به آرزوم برسم 🖤

متاسفم بله فضای مجازی قابل اعتماد نیست آبجی گل اصلا شخصیت مجازی با حقیقی ممکنه خیلی فرق کنه باز خوبه آبجی زود فهمیدی

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘

اینستا مزخرفترین اپلیکیشنه حال حاضره 

من حدود دو ساله ندارمش متنفرم از فضای مسمومش

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

پیج زنش رو پیدا کن و بهش بگو. زنه احتمالا بهت بد و بیراه میگه و میگه دروغ میگی ولی ته دلش میفهمه ک ر ...

نه نمیخوام به زنش بگم ایشالا که خدا شوهرش رو به راه راست هدایت کنه دخترش خیلی خوشگل بود دلم براش سوخت

ولی فردا حسابشو میرسم