2777
2789
عنوان

با استرس بیدار شدم فکر کردم😳

82 بازدید | 4 پست

فکر کردم صبح شده سریع بیدار شدم زیر گازو روشن کردم اومدم دراز کشیدم تا آب جوش بشه برای چای مدرسه بچه

دیدم ساعت یک و نیمه!!😃😃😃

خل شدیم رفت😆😆😆😂😂😂😂😂😂

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

منم اینطور شدم 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینطور شدم

ادم خندش میگیره تو اون حال

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

الانم دو تا تاپیک زدم 

این که فان بود بخندید

من شبا ساعت ۱۰ میخوابم الان از خواب پریدم و واقعا شرق و غرب خودمو گم کرده بودم

تاپیک بعدیم راه حل بدید واقعا پسرم نمیزاره دخترم درس بخونه