2777
2789
عنوان

نمیدونم زندگیمو باهاش ادامه بدم بخاطر بچم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 4841 بازدید | 161 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی تو یک خونه بودین ورابطه نداشتین؟یاقهررفته بودی.شوهرت سمتت نیومد تواین مدت؟.حداقل مشاوره برین.

توی یه خونه بودیم و نداشتیم

جامون هم جداست

یکی دوبار اومد توی این یکسال و نیم که من پا ندادم

درست نمیشه رفتیم

باریکلا خوب گفتیپوکراون وقت من جوکرمپر انرژی

شما اعتراض نکردی ده سال سکوت کردی 

باید بهش می گفتی یعنی چی انقد رابطه مون کمه باید درمان کنی خودتو 

نجابت زیادی کردی 

به نظرم از اول اولویت ب خواسته هات می دادی درستش می کردی 

الانم دست پیش رو همیشه بگیر 

اسی چطور خونه را ازش گرفتی؟ببین بهش وابستگی داری یا نه همه ی ما اینجور وقتا بچه را بهانه میکنیم ولی ...

گفتم روی سند خونه وام میدن خیلی دوندگی داره توام که حوصله نداری بزن به نامم برم دنبال وام ماشین عوض کنیم اونم زد

در این حد خنثاست.

دقیقا من دل مرده ام

فقط میگذرونم

عالی گفتی

شما اعتراض نکردی ده سال سکوت کردی باید بهش می گفتی یعنی چی انقد رابطه مون کمه باید درمان کنی خودتو ن ...

درسته این سکوتم کار دستم داده

سکوتی که از بی انگیزگی میاد

تلاشامو کردم نمیشه بریدم

یکی از دلایل پا ندادنم واسه همون یکی دوبار شلختگیشه

اهمیت نمیده به تمیزی

فکر کنم آخرین باری که مسواک زده ۵ سال پیش بوده

آخرین باری که خودشو شیو کرده ۲ سال پیش

باورت میشه اولین باره دعوا کردیم؟واسه همینم پسرم کوپ کردهما اصلا با هم خیلی حرفی نمیزنیم که به چالش ...

اشتباهت همین جاس بهش گیر ندادی که اینجوری شده 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
یکی از دلایل پا ندادنم واسه همون یکی دوبار شلختگیشهاهمیت نمیده به تمیزیفکر کنم آخرین باری که مسواک ز ...

خب بهش گفتی اینا رو ؟؟ 

همسر من نه خیر داره نه شرنه دست بزن داره نه بددهنه نه شکاکه نه خسیسهاز اینور نه دست نوازش داره نه مح ...

به نظرم درست میشه یه فرصا بده ، فقط باید بهش گیر بدی ،حتی بهش یاد بگی چیا دوست داری ،خواسته هات چیه ؟همه رو بهش بگی ، قانون بزاری خلاصه .

اشتباهت همین جدا خوابیدن هست ،همه مرد ها جنتلمن و شیک مجلسی نیستن ،باید بهش بگی شیو کنه مسواک بزنه ،جاتون هم اولین قدم هست که باید کنار هم بخوابید .

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو 

گوگل بزنی میاره 

دوره ی همسرداری خانومها و آقایون داره 

اول برو کانال تجربه ها که رایگانه ببین بعد اگه دوست داشتی تو کلاساش شرکت کن خیلیا رضایت دارن و مشکلاتشون رفع شده حتما برو دعام میکنی خواهر جان