2777
2789
عنوان

نمیدونم زندگیمو باهاش ادامه بدم بخاطر بچم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 4840 بازدید | 161 پست
فقط بخاطر بچم که خیلی همه چیز رو میفهمه و غصه میخوره ادامه میدمولی نمیدونم کار درستیه یا نه

همون موقع عقد باید جدا میشدی عزیزم. 

نمیدونم این چه طرز فکریه بین ماها وقتی اوایل عقد میفهمیم که طرفمون مشکل داره سعی در چشم پوشی داریم و نادیده میگیریم بدون اینکه به بعد این قضیه نگاه کنیم، که خوب بعداز چشم پوشی قراره چه اتفاقی بیافته، قراره چی درست شه. بعد که چندسال از زندگی مشترک میگذره و ظرفیتمون تموم میشه و به خاطر اختلافات از هم سرد میشیم و این وسط یکی دوتا بچه هستن میفهمیم که درست شدنی درکار نیست. 

اینجا چندبار دیدم خانمی که تو عقد میخواد جداشه بهش میگن بمون و تحمل کن ولی طلاق بده و فلانه و تو جامعه بد نگاهت میکنن. به خدا من نمیدونم چرا اطراف من خانمایی که طلاق گرفتن رو ماها به چشم بد نگاه نمی‌کنیم ؟

همین چندوقته پیش یکی از آشناهای دور که تو روستای تقریبا ضعیف هم هستن با یه بچه بعداز طلاقش با یه پسر مجرد ازدواج کرد که آقا بچه رو هم قبول کرد. 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا بنظم ادامه بدهچون حداقل ابراز پشیمونی میکنه

این آقا خیانت میکنه ولی با ایشون سرده، خیانتاش و خودارضاییش نشون میده کلا آدم سردمزاجی نیست پس میمونه یه چیز اینکه از نظر جنسی جای دیگه تأمینه. 

فردا روز هزارتا بیماری بهش منتقل بشه چی؟ دورازجون خدایی نکرده یه چیزیش بشه اون بچه کی رو غیراز مادرش داره پدر د ست و حسابی هم که نداره. 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

ممنونم عزیزم ایشالا

اگر جدایی برات سخت نیست خوب مسلما با این آدم نمونی بهتره واگه تصمیمت قطعأ جداییه با مشاور بابت پسرت صحبت کن و بدون قدم به قدم چطور با بچت رفتار یا صحبت کنی که کمتر آسیب ببینه چون معلومه این آقا وابستگی به بچه هم نداره. 

ولی اگه به هر دلیلی نمیتونی جداشی سعی کن کلا ببخیالش بشی و باهاش رابطه نداشته باشی، چون معلومه وقتش جاهای دیگه پر میشه و ممکنه دورازجونت بهت بیماری بده، حداقل جون خودتو دوست داشته باش. 

مرسی عزیزم از اینکه برام وقت گذاشتی و نوشتی و دعا کردیایشالا زندگیت هر روز بهتر از قبل بشه❤️

فدات ممنون ،الهی خدا برات خوب بخواد ،الان دارم شیر میدم دخترم اگا خدا لایقم بدونه دعات میکنم 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
همون موقع عقد باید جدا میشدی عزیزم. نمیدونم این چه طرز فکریه بین ماها وقتی اوایل عقد میفهمیم که طرفم ...

دقیقا همینطوره که میگی

من خودم اینجا هرکس که عقده و از مشکلاتی میگه که میبینم درست شدنی نیست میگم خواهش میکنم جدا شو

مگه ما چندبار زندگی می کنیم که بخوایم یکی دیگه رو درست کنیم

پس خودمون چی

این آقا خیانت میکنه ولی با ایشون سرده، خیانتاش و خودارضاییش نشون میده کلا آدم سردمزاجی نیست پس میمون ...

دقیقا همینطوره که میگی

من دیگه بیشتر از اینکه از خیانت ناراحت بشم از اینکه مریض بشم میترسم و بخاطر همینم خوشحالم که رابطه نداریم

اگر جدایی برات سخت نیست خوب مسلما با این آدم نمونی بهتره واگه تصمیمت قطعأ جداییه با مشاور بابت پسرت ...

جدایی از نظر مالی برام سخت نیست ولی از لحاظ روحی برام سخته

حالا خوبه عاشقش هم نیستمو اینقدر سختمه

هم دلم میسوزه براش جون میدونم بعد من بدبخت میشه هم خودمم از آینده میترسم که چطوری تنها زندگی کنم

برای همینم دیگه زدم به بیخیالی و فقط به قول این دوستمون به چشم کارت بانکی نگاهش میکنم و رابطه هم اصلا باهاش ندارم که به وقت مریض نشم

دیگه فقط مریضم نکرده این بشر اونم انجام بده کلکسیون تکمیله

فدات ممنون ،الهی خدا برات خوب بخواد ،الان دارم شیر میدم دخترم اگا خدا لایقم بدونه دعات میکنم

مرسی عزیزدلم

خیلی لطف کردی

ایشالا صدبرابرش به خودت برگرده هرچی که خوبیه

جدایی از نظر مالی برام سخت نیست ولی از لحاظ روحی برام سختهحالا خوبه عاشقش هم نیستمو اینقدر سختمههم د ...

ان شاءالله هرچی صلاحته برات پیش بیاد عزیزم و امیدوارم که بقیه روز های زندگیت با رضایت و احساس خوشبختی همراه باشه