2777
2789
عنوان

بعضی از نوزاد دارها چرا اینجورین

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 33 پست

کاش زن تازه زایمان کرده رو بیشتر درک کنیم هورموناش بهم ریخته حساس تره طبیعیه... من نه تا این حد نبودم که بچه رو جلو چشم نیارم و اینا ولی واقعا دوست نداشتم بچه رو بغل و بوس کنن همه، نوزاد گوگولیه درست ولی ضعیف تره الانم که ویروس زیاده یادمه یکی اومد پیش بچم لپشو بوسید تا چند روز فکر میکردم که چطور میتونستم جلوشو بگیرم بچه ده روزه صورتش اندازه نارنگیه کجاشو بوس میکنی اخه نفست بخوره تو سر و صورت بچه😑

خودم دیدن نوزاد رفتم بچم نوپا بود اصلا نزدیک خودش و بچش نرفتم غیر از بدو ورود که دست دادیم و اینا که خودش صدام کرد بیا پیشمون بشین همش میترسیدم بچم اسیبی برسونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درک می‌کنم ولی بنظرم مادر با این رفتارها امکان کمک و همدلی دیگران رو از خودش می‌گیره چون یروزی سر هم ...

عزیزم اشاره کردم که مادر متوجه رفتارش نیس و اینکه بعضی مواقع به قدری این افسردگی حاده که پدر بچه هم از نظر مادر ایمن نیس چه برسه به شما 

البته کلا این یه احتماله ممکنه این خانم کلا شخصیتش اینطوری باشه