2777
2789
عنوان

بعضی از نوزاد دارها چرا اینجورین

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما نمیدونین هورمون های مادری که تازه بچه به دنیا اورده یا افسردگی بعد زایمان چقدر میتونه وحشتناک با ...

اون حسی ک بعد ۹ماه بچه از شکمت جدا شده باعث میشه نتونی حتی واسه یکساعت دوریشو تحمل کنی

چون ماه ها توی بدنت رشد کرده

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

اینکه شورشو در اوردن جای خودولی ما زن ها وقتی برا اولین بار مادر میشیمیه حس ترس داریمانگار میخوان بچ ...

درک می‌کنم ولی باید آگاهانه به ترسمون نگاه کنیم. اینکه چقدر به واقعیت نزدیکه. خب مسلما کسی با دیدن و بغل گرفتن بچمون قرار نیست اون رو از ما بگیره. اتفاقا داره محبتش رو نشون میده و این برای بچه ما خوب هم هست

منم نوزاد خیلی دوست دارم اصلا نوزاد که میبینم ذوق میکنم

من دیروز یدونه تو خیابون دیدم از فاصله دور ذوق کردم باباعه نوزاده سریع صورت نوزادش رو پوشوند من نبینم

البته تا دو هفته زن حالش از لحاظ روحی خوب نیست.

پس احتیاج به همدلی و کمک دیگران داره قطعا. با این رفتارها امکان کمک دیگران هم از خودش می‌گیره بنظرم و تنهاییش رو بیشتر دامن میزنه

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

از بیمارستان اومدیم خونه، خوابیدم رو تخت،  بچه رو بردن پیش خودشون. 

بچه جاریم اومد گفت زنعمو بچه گریه میکنه. 

گفتم خب ارومش کنید. 😩😂😂🤣🤣🤣

بعد مادرشوهرم برد داخل توالت شست. 

فرداش اومد برد حمومـ

مانمیدونیم اون زن زائو تو چه حالیه!؟ 

شاید مشکل روحی براش پیش اومده که همچین عکس العملی داره. 

باید درکش کردو اذیتش نداد. 

بعد یک مدتی خودش از غار تنهاییش در میاد. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

درک می‌کنم ولی باید آگاهانه به ترسمون نگاه کنیم. اینکه چقدر به واقعیت نزدیکه. خب مسلما کسی با دیدن و ...

بله درست

منم با اینکه خیلی حساس بودم ولی هرکی میومد دیدن خودم و بچم

میذاشتم بغلش کنه

ولی اون فرد رو هم درک کنیم

یه حال و هواییه روزهای اول زایمان ک فقط یه مادر میتونه درکش کنه

ان شا الله خودتم مادر میشی در آینده🌷

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

من که از همون نوزادی بچمو دادم دست همه. فقط مواظب بودم بچه ها یهو نرن روش. این کارا سوسول بازیه

شما کار خوب کردی احتمالا بچتون هم خیلی اجتماعیه. بعضیا با غرض به محبت دیگران نگاه می‌کنن فکر می‌کنن قراره بچشون رو بخورن

شما نمیدونین هورمون های مادری که تازه بچه به دنیا اورده یا افسردگی بعد زایمان چقدر میتونه وحشتناک با ...

درک می‌کنم ولی بنظرم مادر با این رفتارها امکان کمک و همدلی دیگران رو از خودش می‌گیره چون یروزی سر همون بچه محتاج کمک و همدلی دیگران میشه (منظورم افراد نزدیکه)

من حتی میترسیدم بخوابم میترسیدم چشمام ببندم و نبینمش 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد