2777
2789
عنوان

هنوز بعضی از مردم فرهنگ و شعور سینما رفتن ندارن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 40 پست

حالا برعکس این برای ما پیش اومد. رفته بودیم سیرک متاسفانه جامون افتاد آخر آخر. پشت به خانواده هفت نفری نشسته بودیم که انگار از سرای بازنشستگان اومده بودن. ناراحت بودن که شما چرا دست می‌زنید و تشویق می‌کنید حتی یکیشون گفت خود سیرک بهتون پول داده بازرگرمی کنید😐

دوستم بهشون گفت شما انگار متوجه نیستید کاربرد سیرک چیه کتابخونه که نیومدیم. خداروشکر بین استراحتش شد جامونو عوض کنیم.

بعضیا کلا کارایی مکان ها رو نمی‌دونن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا یکی حرف میزنهیکی میگوزه

خدا بخیر کنه مورد دوم تا حالا پیش نیومده😂

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

چجوری میتونن انقدر بی فرهنگ باشن؟من بچه هامو میبرم سینما پادکست با ایرپاد گوش میدم گاهی میخوام فصلشو ...

مثل شما با فرهنگ دیگه امروزه غنیمته

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

خواهشا قبل رفتن به سینما به بچه های قشنگتون یاد بدین تو سینما داد نزنن

بخدا ظلمه

پول میدی بری سینما یکم آرامش داشته باشی یه بچه اززز اوللللل تا آخر فیلم داره حرف میزنه

اینا شعوره بخدا!

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

مگه باز سینما میرین...یاد قدیم افتادم

اره 

حوصله ام سر بره 

بعدش پشیمون میشم😂

وای یه فیلم بود چند سال پیش اصلا یادم نیس اسمشوبعضی تیکه هاش به یه زبون دیگه بود زیرنویس داشتیه بیشع ...

وای 😲 

خیلی از مردم شعور خیلی چیزارو ندارن جانم ، طرف تو منظر عموم رفتارایی میکنه که باید تو خونه تو خلوت خ ...

از فین و خلط بیزارم دوست دارم برم یه چک بخوابونم و همچنین دست توی بینی

سلام درست میگین اما از یه جنبه دیگه هم میشه گفت که به اون فیلم هم بستگی داره

اگه فیلم حوصله سر بر باشه صحبت هم بیشتر میشه 

چند وقت پیش پیرپسر رفتیم اونقدر مردم غرق فیلم بودن که اصلااااا حرف نمیزدن این جالب بود برام