2777
2789
عنوان

هنوز بعضی از مردم فرهنگ و شعور سینما رفتن ندارن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 40 پست
حالا برعکس این برای ما پیش اومد. رفته بودیم سیرک متاسفانه جامون افتاد آخر آخر. پشت به خانواده هفت نف ...

اره سیرک برعکس سینماست باید کلا سر و صدا باشه

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

فیلم چی نگاه کرد

قسطنطنیه 😐

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای یه فیلم بود چند سال پیش اصلا یادم نیس اسمشوبعضی تیکه هاش به یه زبون دیگه بود زیرنویس داشتیه بیشع ...

خب اون بیشعور چه میدونست زیرنویس داره باید چیکار‌ میکرد جدی

اگه تو امضات زدی واسم دعا کنید و کامنتتو لایک کردم ینی دعا کردم ولی حوصله ندارم بگم😀🤍

والا من هرجا رفتم بلااستثنا یه دختر پسر نشستن جلوم تو بغل هم و چندش بازی هی میخوای توجه نکنی نمیشه😂

اره اون که دیگه عادیه 

خواهشا قبل رفتن به سینما به بچه های قشنگتون یاد بدین تو سینما داد نزننبخدا ظلمهپول میدی بری سینما یک ...

دقیقا 👌

فیلم محصول مشترک دو کشور بود 😐مشخصا زبان خارجی دارهبعدشم محدودیت فکر کنم 12 سال داشت

اها پس واقعا بیشعور بوده😂

اگه تو امضات زدی واسم دعا کنید و کامنتتو لایک کردم ینی دعا کردم ولی حوصله ندارم بگم😀🤍

بلیط برای یه فیلم گرفتی مفتی دوتا نگاه میکنی😂

😂😂 اونم بدون سانسور

سلام درست میگین اما از یه جنبه دیگه هم میشه گفت که به اون فیلم هم بستگی داره اگه فیلم حوصله سر بر با ...

نه دلیل نمیشه ، میتونن از سینما خارج شن شاید از ۵۰ نفر دو نفر خوششون بیاد نباید حق اونا ضایع شه

امشب  این دختر از تیتراژ اول شروع کرد تا آخر چندبار دیدم از جلو بهش اخم تذکر دادن گوش نداد بعد کمی ساکت شد هی نور گوشی مینداخت به جلو 

حتی یبار فیلم موسی کمیل الله رفتم حدود ۳۰۰ ۴۰۰ تا تماشاچی بود بعد یه خانم از اول تا آخر با گوشیش ور رفت و حرف زد چندبار مامور تذکر داد ولی گوش نمیداد

نه دلیل نمیشه ، میتونن از سینما خارج شن شاید از ۵۰ نفر دو نفر خوششون بیاد نباید حق اونا ضایع شهامشب ...

اره واقعا بعضیا بی فرهنگن 

آها گفتم یکی از دلایلش شاید این می‌تونه باشه👌