2777
2789
عنوان

رفتیم زن بگیریم اعصابم داغونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2073 بازدید | 76 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اگ مرده میخواست غذا درست کنه جارو بزنه ک زن نمیگرفت. کار کردن بیرون خونه و تامین معاش خانواده هم ...

من نمیگم مرده غذا درست کنه جارو بکشه،میگم اینا وظیفه ی زن خونه نیس،منظورم حتی زن خدابیامرزشم وظیفش نبود تو عرف اینجور جا افتاده که اینکارا مال زن خونه اس ولی انسانیت میگه همه ی اعضاءخانواده باید با هم تعامل داشته باشن،زن دوم کلفت نیس قاتل مادر بچها هم نیس و گدای سر چهاراه هم نیس که برای شکم سیرشدن بیاد با مردی که چندتا بچه داره ازدواج کنه،این زندگی در بهترین حالت چالش‌های خودشو داره،پدر استارتر با این خانوم نشد بالأخره با یکی دیگه ازدواج میکنه بهتره با این نظرات خانمانسوز استرس ندیم بهش و نگاهشو به اون زن بد نکنیم 

دو طرف باید تو رفتارشون ملاحظاتی داشته باشن،نه استارتر اونو به چشم کلفت ببینه و نه اون خانوم دنبال فاصله انداختن بین پدر و بچها باشه 

مواظب باشیم حرفهامون میتونه جرقه ی یه بحران بزرگ تو این مدل خانواده ها باشه و ما باید در پیشگاه خدا جوابگوی حرفامون باشیم

خب اگ مرده میخواست غذا درست کنه جارو بزنه ک زن نمیگرفت. کار کردن بیرون خونه و تامین معاش خانواده هم ...

من نمیگم مرده غذا درست کنه جارو بکشه،میگم اینا وظیفه ی زن خونه نیس،منظورم حتی زن خدابیامرزشم وظیفش نبود تو عرف اینجور جا افتاده که اینکارا مال زن خونه اس ولی انسانیت میگه همه ی اعضاءخانواده باید با هم تعامل داشته باشن،زن دوم کلفت نیس قاتل مادر بچها هم نیس و گدای سر چهاراه هم نیس که برای شکم سیرشدن بیاد با مردی که چندتا بچه داره ازدواج کنه،این زندگی در بهترین حالت چالش‌های خودشو داره،پدر استارتر با این خانوم نشد بالأخره با یکی دیگه ازدواج میکنه بهتره با این نظرات خانمانسوز استرس ندیم بهش و نگاهشو به اون زن بد نکنیم 

دو طرف باید تو رفتارشون ملاحظاتی داشته باشن،نه استارتر اونو به چشم کلفت ببینه و نه اون خانوم دنبال فاصله انداختن بین پدر و بچها باشه 

مواظب باشیم حرفهامون میتونه جرقه ی یه بحران بزرگ تو این مدل خانواده ها باشه و ما باید در پیشگاه خدا جوابگوی حرفامون باشیم

من خودم مجرد بودم خدایی تو خونه تنها کمکم این بود که خونه جارو کنم.یا لباسی اتو کنم.بقیه کارا با مام ...

منم اصلا خوشم نمیاد کارامو کسی انجام بده

این ۳ سالم کلا همه کار بامن بوده

اما وقتی بابام داره زن میگیره چرا من باید واسشون غذا درست کردم

ظرف چرا میشورم چون بلاخره مامانمم بود کمکش میکردم

اما اصلا زیر بار حرف زور نمیرم یا اینکه کسی بخواد بم یاد بده کارکردنو

بچه که نیستم ۱۸ سالمه

یااین زن یازن دیگه شمابایدکمکش بدید قضیه مادر با زن بابافرق داده بایدهردوطرف باهم کناربیان

اره 

اما من همون اول گفتم یه دلیلی که بش گفتم راضیم به خاطر درگیر بودن بادرسام بود

اون از حرفاش مشخص بود غذا حوصله نداره درست کنه

منم تو خونه مترسک نیستم کمکش میکنم

ولی اینکه کسی بخواد تعیین تکلیف کنه واسم بدم میاد

درکت میکنم عزیزم منم مادرم فوت شده 

عمه هام خیلی مسر بودن زن بگیره 

خودشم خیلی دلش میخاد ولی خب توان مالی و حقوق نداره خودشم سرکار نمیره 

برا همین خدارو شکر موفق نشدن 

خداروشکر گفتنم ب خاطر زن بابا نیست چون پدرم عرضه نداره نمیخام ی زن دیگه مث مادرم و بدبخت کنه و تحویل گور سرد بده 

ی اشنا داریم موقعیت ازدواجم داره مرده اما میگه نمیتونم کسی و جای زنم ببینم خدابیامرزو خیلی دوست داشته 

یااین زن یازن دیگه شمابایدکمکش بدید قضیه مادر با زن بابافرق داده بایدهردوطرف باهم کناربیان

دقیقا 

برای حفظ آرامش دو طرف باید تلاش کنن 

یک طرفه به هیچ عنوان آرامشی بوجود نمیاد 

نباید طوری عمل کنن که یه طرف زور بگه طرف دیگه باج 

میشناسم کسیو که زن دوم گرفت بچهاش ناسازگاری داشتن،دختره طلاق گرفت،منظورم زن دومه،بنده ی خدا طلاق گرفت 

الآنم با یکی دیگه ازدواج کرده

درکت میکنم عزیزم منم مادرم فوت شده عمه هام خیلی مسر بودن زن بگیره خودشم خیلی دلش میخاد ولی خب توان م ...

خدا رحمت کنه مادرتونو

ای کاش بابای منم اینطور بود

یاحداقل صبرمیکردن من کنکورمو بدم بعد زن بگیره

بگو بزنه بعد فوتش بهتون برسه تا زندس مال خودشهاسمش نمیدونم چیه

فامیلاش نمیذارن

کلا عقیده دارن وقتی زنده ای همه چیز باید به اسمت باشه

به بچه ها چیزی نده

بابام کلا اخلاقش همینه حتی توخرید روزمره هم خسیسی روداره

فامیلاش نمیذارنکلا عقیده دارن وقتی زنده ای همه چیز باید به اسمت باشهبه بچه ها چیزی ندهبابام کلا اخلا ...

فردا شاید زنی بیاد تو زندگیش همه چیو از چنگش در بیاره

شاید...روزی...جایی...خوشبختی اتفاقی سری به من هم بزند...

خدا رحمت کنه مادرتونوای کاش بابای منم اینطور بودیاحداقل صبرمیکردن من کنکورمو بدم بعد زن بگیره

ببین اینجوری ک پدرت ازدواجیه 

سعی کنین ی کیس مناسب با اخلاق خوب پیدا کنین اما هیچ وقت باهاش سر جنگ و زن بابا بودن نداشته باشید

چون خشت اول و کج بزارید با لج و لجبازی و منم منم شروع بشه تا اخر خودتوون اذیت میشید 

مجبورید با طرف کنار بیایید حالا ک میزاره پدرت نظر بدین کیس با اخلاق و انسان  انتخاب کنین  کاملا درک میکنم میدونم چقدر سخته من ازدواج کردم بابامم اصلا دوس ندارم ک هیچ ارزوی مرگشم دارم اما چشم ندارم کسی و جای مادرم ببینم