2777
2789
عنوان

از بلاتکلیفی خسته شدم

130 بازدید | 8 پست

عقدم  دوساله.دو شبه اومدم خونه مادرشوهرم اصرار میکنن باید یه شب دیگه بمونی.من خسته شدم اینجا خواهرشوهرم ندارم تنهام.شوهرمم یا خوابه یا نیست‌.نمیدونم چیکار کنم هرچی میگم میخوام برم میگه نه.

میرم خونه خودمونم یه داستان دیگه

واقعا از این دوران خسته شدم آواره ام ولی باید ۸ ماه دیگه صبر کنم تا برم سر زندگیم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زبون بریز بگو مامان جون منم خیلی دوست دارم باشم اما مامان بابا اصرار میکنن بیا دلمون برات تنگ میشه ا ...

همه کار کردم ولی میگن بمون چرا نمیایی قهر کردی باما؟درصورتی ک هر ده روز دوسه روز اینجام

صمیمی هست اما بیشتر درگیر کاراشه و من تنهام

اخی

خب راهی نمیمونه جز اینکه اهمیت ندی

و این موضوع رو حتما و حتما با ناز و مظلوم بازی به شوهرت بگو

که مثلا بره ب مامانش بگه اره مامان مثلا اسم تو

من میارمش اینجا دلم پیشش میمونه من خودم خستم سرکارم و مشغله دارم اینم اینجا تنهاست و اینا

بزار شوهرتم بگه اول تو خودتو بد نکن

دیدی جواب نداد دیگه نفهمه اهمیت نده دوباره گفت قهری و اینا بگو دیگه شرایطم فعلا اینطور ایجاب میکنه بازم میگم من خیلی دوست دارم بیام

اخیخب راهی نمیمونه جز اینکه اهمیت ندیو این موضوع رو حتما و حتما با ناز و مظلوم بازی به شوهرت بگوکه م ...

اره دقیقا باید همین کارو کنم ممنونم از راهنمایی های ارزشمندتون دعا کنید زودتر بریم سر زندگی مون.با یه کیف از این خونه ب اون خونه ام