2777
2789
عنوان

اعصابم خرده از دست همسزم

236 بازدید | 23 پست

امروز که جمعه بود از صبح  رفته بود دنبال کاراش عصر اومد ناهار خورد من خونه مادرم بودم من بهش گفتم خوب پیچوندی من اینجا تنها دلم گرفت گفت میریم بگردیم بعد که اماده شدیم رفتیم تو راه یادم اومد مادر بزرگم ناخوشه گوشی برداشتم زنگ بزنم حالشو بپرسم گفتم گفت ولش کم الان زنگ نزن من ناراحت شدم چیزی نگفتم گوشی رو گذاشتم بعد گغت دیگه حالا باد نکن ناراحت بشی بری رو اعصاب گفتم نه مهم نیست ..ولی خودش دیگه حرفی نزد بعد اومدیم تو خونه من لجم گرفت چون بهم محل نداد من بهش گغتم چرا گفتی زنگ نزن جواب نداد دستشو کشیدم جواب نداد بعد صورتشو گرفتم سمت خودم😥گفتم جوابمو بده لج من در نیار گفت چون تو احمق نمیدونی وقت گردش نباید جایی زنگ بزنی(من نزدیک چریودی م هست که البته هبچ وقت اهمیت نمیده)دیگه ادامه دادیم تا دعوا بالا گرفت گفت دیگه باید کمتر کنارت باشم تو روانی هستی و از این حرفا .غذا نداشتیم گفتم املت درست کنم میخوری گفت اره پختم اوردم قبلش یه قرص میخواست من پرت کردم براش گغت درست بده باز اخماش رفت تو هم خلاصه غذا اوردم نون کم داشتیم گفت برو بگیر گفت نمیرم باز من بحث کردم اونم دنبالش گرفت الانم راخت خوابیدع کاش بیدار میشد من لجمو سرش در میاوردم😭😭

من باتوکل خدا به آغوش تو خواهم رسید😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معذرت میخوام‌ولی رفتارتون خیلی بچگانس ، کاملا حق با همسرتونه

اخه مادربزرگ بیمارستان بستری بود من توقع داشتم خودشم پیگیر حالش باشه نه با لحن بیخیالی بگه ولش کن بابا الان نمیخواد

حق با همسرته هر وقت برگشتی خونه هم میتونستی زنگ بزنی مامان بزرگت

خودشم همیشه میگه حق با خودشه و این بیشتر منو ناراحت مبکنه چرا مگه من تو این سن عقل ندارم که اون باید بگه چکار کنم یا نکنم😪

😭😭😭😭این ریلکس جواب منو نمیده من خیلی لجم میگیره لعنتی

توروخدا با خودتون جنگ نکنید.برو یک دمنوشی چیزی بخور .یک فیلمی ببین ،بگیر بخواب .اون الان خوابه ،شما توی ذهنت هزار جور دعوا رو شروع میکنی و تموم میکنی 

از صبح تنهایی تا همسرت اومده یادت افتاده به مامانبزرگت زنگ بزنی 

فردا زنگ میزدی چقدر همه چیو برای خودتون بزرگ میکنید

قرص رو پرت کردی؟ بخدا دارم شاخ درمیارم  همه ی این کارها نشونه ی تربیت خانوادگیتونه مراقب رفتار تون باشید 

خودشم همیشه میگه حق با خودشه و این بیشتر منو ناراحت مبکنه چرا مگه من تو این سن عقل ندارم که اون باید ...

از صبح رفته دنبال کاراش عصر ک اومده باهاتون بره بیرون یخرده بگرده یهو یادت افتاده ب مامان بزرگت زنگ بزنی خب از صبح زنگ میزدی حتی میتونستی بری بهشون سر بزنی.. منم وقتی با همسرمم بدم میاد زنگ بزنه جایی یا گوشی دستش بگیره