2777
2789
عنوان

اعصابم خرده از دست همسزم

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 23 پست
توروخدا با خودتون جنگ نکنید.برو یک دمنوشی چیزی بخور .یک فیلمی ببین ،بگیر بخواب .اون الان خوابه ،شما ...

اره خواب راحت حتی منو تهدید میکنه که باید کمتر پیشت باشم من گفتم به درک اصلا نباش اخه من الان اصلا حال و حوصله ندارم بعد ازدواج پریودی م بهم ریخته اقدام به بارداری هم کردم وقتی معذرت میخوام لکه بینی م شروع میشه کلا از نظر روحی بهم میریزم😞

من باتوکل خدا به آغوش تو خواهم رسید😍
از صبح رفته دنبال کاراش عصر ک اومده باهاتون بره بیرون یخرده بگرده یهو یادت افتاده ب مامان بزرگت زنگ ...

چی بگم کلا نو این دوره دست خودم نیس کاش یه قرصی چیزی بود میخوردم بیخیال میشدم البته صبح سرکار نبود رفته بود برا یه مار شخصی خودش خرید داشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی ک لج و لج بازی باشه رنگ آرامش نمیبینه

دقیقا😪نمیدونم انگار دست خودم نیس اونم خیلی لجبازه اگه من حرفی بزنم ناراحت بشه مکافات و تنبیهات بدی انجام میده مثلا یه روز کامل تنهام میزاره اگرم حرفی بزنه و من ناراحت بشم باز اون ناراحته که نباید تو اصلا ناراحت بشی باید بگی چشم😪منم میگم عمرا بگم چشم😥😪

چی بگم کلا نو این دوره دست خودم نیس کاش یه قرصی چیزی بود میخوردم بیخیال میشدم البته صبح سرکار نبود ر ...

منم دوران پریودی خیلی دیوونه میشم همسرم یخرده مراعات میکنه ولی گاهی هم دعوامون شدید میشه😬

از صبح تنهایی تا همسرت اومده یادت افتاده به مامانبزرگت زنگ بزنی فردا زنگ میزدی چقدر همه چیو برای خود ...

بدیش اینه که مامان من یکی از این وحشیبازیهای منو در نیاورده که من یاد بگیرم ولی من واقعا از دستش عصبانی میشم 😭منم ادمم خب ناراحت میشم از رفتاراش

منم دوران پریودی خیلی دیوونه میشم همسرم یخرده مراعات میکنه ولی گاهی هم دعوامون شدید میشه😬

خوش بحالت مال من که اصلا مراعات نمیکنه تازه سرزنش میکنه که باز شروع شد و من باید فرار کنم و کنارت نباشم 😭

ولی جالبه حتی خانما هم درک نمیکنن و منو مقصر میدونن خب بابا منم ادمم بهم برمیخوره دل دارم ناراحت میشم 😭😭😭